Da jos pridodam, ja bih ga radje uzeo kao benzinca 230 i ugradio plin.
imao taj motor i moment mu je slabija tocka....a K-jettronic(sustav ubrizgavanja goriva) i plin u rijetkim slucajevima idu ruku pod ruku
E jebiga sad če ispast da ja sve imam i sve sam vozio
Ali imao sam Audi 100 2.3 sa plinom k-jetronic i nije bilo nikakvih problem(možda kod mečke g ima ne bi znao) čak je bio jefintiniji za ugradnju od ovih novijih direktnih ubrizgavanja jel mu nije potreban dozator plina i još neki dodaci ( prije 10 godina bilo oko 1300-1400kn)
A dozator plina nije potreban jel je kod ovih sustava plin nije išao preko direktnog ubrizgavanj nego preko usisne grane sa zrakom(nešto slično ko kod automobila sa rasplinjačom)
Ovo sve pišem iz razloga okretnog momenta koji se vjerovali ili ne podiže za 4-6%(a snaga u ks pada 8-10% kod ove vrste ugradnje a preko direknog ubrizgavanja samo 2-3% ) radi karakteristika plina kao goriva tako da vozne karakteristike na terenu ostaju približno iste jel je na terenu bitan okretni moment!
A u ovom je motoru moment negdje 180-190 NM što je stvarno malo za težinu automobila ko što kaže kolega !
P.S
Družim sa sa plinom 20-tak godina zato znam ove podatke