Ova vikendica sto vidis na slici je navrh brijega...brijeg, neasfaltirani put, uzbrdica, neocisceni snijeg, kupres, mercedes...e sad zbroji 2+2. Ja neznam što si ti vozio (17 litara dizela????? o božee!)al ako si ga zaista vozio onda si jedina osoba koja tvrdi da se ova vozila neopravdano upotrebljavaju u desetke država u vojne svrhe, a i uvjeren sam da ga nebi prodavao nikad! On je zaista rijetkost na nasim cestama a onaj ko ga ima cuva ga ko oci u glavi. Ja iz osobnog iskustva znam u kojim uvjetima se ovo vozilo kretalo, i bas suprotno od tvoje tvrdnje ovo vozilo NIKAKO, dakle NIKAKO nije za ceste, jer je spor i trom! . Neznam za ove "novije modele" kakva ja kvaliteta ali ovaj je 87' godiste radi ko sat a o kvarovima ne treba govorit..on zasigirno moze radit jos 20 godina ako se primjereno održava! Nije da "svak svog konja hvali" imam i neku prefarbanu toyotu 4x4 pickup sto ga je UN vozao a koristi mi za polje, vinograd i maslinike..ni u cem nisam impresioniran za razliku od doticnog.