Meni je auto trosio preko 1kn po km sa starim cijenama benzina- plina mi trosi 55-65 lipa po km. Kad stavim nove gume vjerojatno ce se jos spustiti potrosnja. Auto ima ajnšpric,ali stari neki sistem,a ugradnja direktnog ubrizgavanja nije bila moguca jer nema fizički mjesta za injektore tako da sam ugradio stari sistem. Niko u Zagrebu mi to nije htio i znao ugraditi, pa sam otisao u Podpićan kraj Labina u servis Boyski-i dajem im sve preporuke-stručno i brzo
. Nemam apsolutno nikakvih problema u 2 godine bez obzira sto je ugradjen stari sistem (inace ako se ne slozi dobro hoće detonirati i mnoge druge piz...) U normalnim uvjetima ne osjecam da auto slabije vuće-jedino na dugim uzbrdicama na autoputu je krajnja brzina manja za 10km/h.
Jos jedna stvar ovi stari sistemi prebacuju na plin cim broj okretaja predje 2500,a ne vezano za temperaturu,tako da je dobro auto svaki dan par km provest na benzin kako ne bi doslo do zacepljenja injektora od nekoristenja.
Pinz-preporucam ti da nazoves Boyski(potrazi u Googlu)-kako bi izbjegao glavobolje
,Zg je pun "majstora" koji znaju ugraditi samo novi sistem jer je 100 puta jednostavnije-izbuse 4 rupe,nabiju dizne, postelaju na kompjuteru i skupo naplate.