evo mislim da nisam stavljao sliku sa ceradom za gumu
Citat: shaga - 13. 10. 2008. 07:50:52evo mislim da nisam stavljao sliku sa ceradom za gumudobro izgleda dok nisam uvecao sliku mislio sam da imas tablice Hannovera, kad ono Hereceg Novi.Nisam imo dosad prilike da vidim kako table Crne Gore izgledaju
Ja sam sebi skoro uzeo Samuraja 1300 i da sam znao kupio bi ga jos prije deset godina.Jer on je mali div nema prepreka gdje ne moze proci jednostavno extra terenac.Ovdje kod nas u BIH dijeovi za njega su prava bagatela a ne kvari se kao Niva.
Citat: Baki - 15. 10. 2008. 15:24:15Ja sam sebi skoro uzeo Samuraja 1300 i da sam znao kupio bi ga jos prije deset godina.Jer on je mali div nema prepreka gdje ne moze proci jednostavno extra terenac.Ovdje kod nas u BIH dijeovi za njega su prava bagatela a ne kvari se kao Niva.Koliko si ga platio i koja je godina?
ajmo usporediti nivu i samuraja,koji je bolji terenac? uzet cemo sve u obzir,cijenu,odrzavanje i prohodnost na terenu..
Citat: ante kula - 15. 10. 2008. 20:18:23ajmo usporediti nivu i samuraja,koji je bolji terenac? uzet cemo sve u obzir,cijenu,odrzavanje i prohodnost na terenu.. jos dodamo provjeru vozaca i guma i provjera ce biti perfektna. salu na stranu bilo bi to dobro napraviti.ali valjano kako treba, pa poslije i sve sto uz to ide
Citat: mawerick - 15. 10. 2008. 16:37:13Citat: Baki - 15. 10. 2008. 15:24:15Ja sam sebi skoro uzeo Samuraja 1300 i da sam znao kupio bi ga jos prije deset godina.Jer on je mali div nema prepreka gdje ne moze proci jednostavno extra terenac.Ovdje kod nas u BIH dijeovi za njega su prava bagatela a ne kvari se kao Niva.Koliko si ga platio i koja je godina? Stavicu sliku da ga vidite,platio sam ga 800 eura 87godiste.Neki dan sam sebi uzeo jednog za dijelove platio sam ga 250 eura upalio ga i dovezao kuci.Tako bude kome sta trebalo neka se javi.