Autor Tema: Terenski auti  (Posjeta: 82447 vremena)

Offline Vanja

• K 500
  • Lovac se ne postaje, lovac se rađa...
Odg: Terenski auti
« Odgovori #195 u: 21. 01. 2008. 00:07:32 »
Svaka čast. Ali prevarili bi se :P

Offline File

• K 1000
  • ko´ žali olova, govno mu od lova
« Odgovori #196 u: 21. 01. 2008. 12:02:54 »
U našem vatrogasnom društvu imamo defendera i puch-a g230 benzin defender je 8 puta lošji za teren ima ogroman krug okretanja (mali anšlag)Defendera smo  dobili skoro novog a pucha od hrvatske vojske s dosta kilometara u puno boljem stanju je puch nakon tri puta više kilometara od defendera.jedina prednost defendera je što manje je troši jer je 2.5 tdi aostalo je sve na strani deutsche gelandewagen
Ćaća viče mater plače!

Offline Neno

• K 3000
  • *
« Odgovori #197 u: 21. 01. 2008. 13:26:18 »
U našem vatrogasnom društvu imamo defendera i puch-a g230 benzin defender je 8 puta lošji za teren ima ogroman krug okretanja (mali anšlag)Defendera smo  dobili skoro novog a pucha od hrvatske vojske s dosta kilometara u puno boljem stanju je puch nakon tri puta više kilometara od defendera.jedina prednost defendera je što manje je troši jer je 2.5 tdi aostalo je sve na strani deutsche gelandewagen

Englezi sve svoje proizvode kuju u zvjezde, pa tako i defendera a po stanju auto industrije im se vidi gdje su.
Nije da je defender loš ali, Toyota LC i G su kraljevi.
Imam upalu volje.

Offline PinzHunter

• K 1000
« Odgovori #198 u: 21. 01. 2008. 15:07:34 »
Ukoliko smijem da se umjesamčč

Mislim da su Lada i Uaz jako dobri pa cak i za manji dzep. Jest da su benzinci, ali se moze ugraditi plin ili dizel. Na terenu su za svoju klasu mislim najbolji.
Tornjak.."Biće koje posjeduje ljepotu bez sujete, snagu bez oholosti, hrabrost bez okrutnosti i sve ljudske vrline bez ijedne ljudske mane"

Offline skyangel

• K 1000
  • DEFENDER RULZ!
« Odgovori #199 u: 21. 01. 2008. 15:28:31 »
Več smo imali diskusije o raznim markama terenaca, i Puch se uvijek odvajao od ostalih jer on je neusporediv s nijednim drugim. No, ostali se nikada ne mogu mjeriti sa defenderom ili nivom. UAZ u mojem lovištu bi predahnuo začas, a o ovim luksuznijim "terencima" ne želim ni komentirati. U zadnjem lovu sam ostao u vodi do haube, 2 traktora su jedva došla do mene, voda duboka oko 1,5m. Uleti jedan lovac sa primjedbom: "Moj Touareg je prošao puno gore terene!"  d4

P.S. čovjek ništa nije bilo jasno kad smo nas četvorica pali na guzice od smijeha...  ;D

Offline Neno

• K 3000
  • *
« Odgovori #200 u: 21. 01. 2008. 15:34:48 »
Več smo imali diskusije o raznim markama terenaca, i Puch se uvijek odvajao od ostalih jer on je neusporediv s nijednim drugim. No, ostali se nikada ne mogu mjeriti sa defenderom ili nivom. UAZ u mojem lovištu bi predahnuo začas, a o ovim luksuznijim "terencima" ne želim ni komentirati. U zadnjem lovu sam ostao u vodi do haube, 2 traktora su jedva došla do mene, voda duboka oko 1,5m. Uleti jedan lovac sa primjedbom: "Moj Touareg je prošao puno gore terene!"  d4

P.S. čovjek ništa nije bilo jasno kad smo nas četvorica pali na guzice od smijeha...  ;D

Touareg je šminka, kao i ostala SUV vozila služe da bi njihovi vlasnici mogli s visoka gledati na promet oko sebe.
Kada kažem Toyota LC mislim na J7 jer ove nove takoče spadaju u domenu šminke.
Imam upalu volje.

Offline PinzHunter

• K 1000
« Odgovori #201 u: 21. 01. 2008. 15:45:33 »
A to sa Touaregom je prava istina. Samo sminka kao i kod Hummera. Svaki komentar o njima je bas pa suvisan.Naravno sve dok sebe nazivaju offroad autima.Ako ostanu SUV, onda je o.k., ali na terenu nemaju sta traziti, kao ni moj Pinc na autoputu.

Pozdrav
Tornjak.."Biće koje posjeduje ljepotu bez sujete, snagu bez oholosti, hrabrost bez okrutnosti i sve ljudske vrline bez ijedne ljudske mane"

Offline File

• K 1000
« Odgovori #202 u: 21. 01. 2008. 16:39:16 »
 boriti na terenu sa večinom,a ima i notu luksuza pa ko voli nek izvoli
Ćaća viče mater plače!

Offline File

• K 1000
« Odgovori #203 u: 21. 01. 2008. 16:45:58 »
ovaj post gore je greška

Svaki terenac koji ima reduktor je pravi terenac a reduktor nemaju ni ML ni X5 ni touareg ali LC ga ima i može se ravnopravno boriti sa ostatkom tržišta na terenu d1
Ćaća viče mater plače!

Offline SPYDER

• K 100
  • **
« Odgovori #204 u: 21. 01. 2008. 16:50:12 »
Ja baš ne bi humera miješao sa tuaregom. Vozio sam i tuarega i h2 i h2 se prekrasno ponaša na terenu (sa malo oštrijim  gumama)

Offline Mejdan

• K
  • *
« Odgovori #205 u: 21. 01. 2008. 22:53:04 »
Kod mene na poslu kupise Ladu Nivu prije tri cetiri dana novu,juce su je gurali tri sata nije mogla upaliti :D :D :D :D

Offline SUMO

• K 1000
« Odgovori #206 u: 22. 01. 2008. 09:43:23 »
Ma to je neka skart Niva iz Kazahstana z30
kad rekoste za tuarega - sinoc se i ja odvalih od smeha. Na slavi kod drugara, dobrog lovca, pricaju mi njegovi lovci iz grupe - tamo pod bedemom gde je tebe vadio traktor (prvo zaglavljivanje, pravo zivo blato, upao sam po mraku u kolotrag i naseo zestoko, onda dosao jedan iz sela i kuka - pa di si tu posao, tu sam pre 3 dana vadio zetora od 80 konja....) upao frajer pecaros sa ML-om. I ode da ga vade, rekao mu jedan deran 30 eura, on kao mnogo. I dva sata je rulao, vrteo u mestu i ukopao se tako da ga je JEDVA od pozadi izvukla rakovica od 100 konja. A on i dalje samo treptao u auto koji je licio na kaljugu i ponavljao - rekli su mi da je nezaglavljiv, gledao sam bre prezentacije u salonu automobila bla bla....eh sta sve neces cuti ili videti...
....`` bilo kojom  planinom, ili dolinom, odjekuje puska moja k`o nebeski grom``........

Offline PinzHunter

• K 1000
« Odgovori #207 u: 23. 01. 2008. 14:17:52 »
Ja nikad nisam imao Ladu Nivu, ali sam se bezbroj pua vozio u istoj. Mislim da je za nase terene kao stvorena.Dobro to da ima nekih kvarova to stoji,ali redovnim odrzavanjem nisu investicije tako bolne kao kad sve dodje odjednom.

Pozdrav

Offline radavac

• K
  • *
  • Bice bolje
« Odgovori #208 u: 02. 02. 2008. 21:10:22 »
Evo moje Vozilice
« Zadnja izmjena: 04. 02. 2008. 11:12:51 od LOVAC »
Bice bolje

Offline radavac

• K
  • *
  • Bice bolje
« Odgovori #209 u: 02. 02. 2008. 21:41:14 »
Ovo je moje Lovacko auto he he he Nisan Terano 2.4 B.Jos nije pravo ispitan nedavno sam ga kupio
ali, nadam se da ce da sluzi namjeni. z10
« Zadnja izmjena: 04. 02. 2008. 11:13:27 od LOVAC »
Bice bolje