ja trenutno vozim ladu nivu..........malo preslozenu za zahtjevniji off road..........dobra je........ali..............postoji gospodin land rover defender 90 kralj kraljeva..............kojeg cu uskoro kupit............ :D
vidim da neki ne cijene land rovera z3..........to mi je malo cudno. m4.........ja sam imao do sada land rover discovery 2.5tdi 90. god. odlican gentlemen terenac......
slijedi range rover 3.5 v8 86. god. isto dobar terenac i kvalitetan pijanac.....kratko vrijeme sam ga imao jer sam skoro bankrotirao zbog njega
pa sam imao land rovera 109 serija 2A 1968. god.......malo su ga godine pojele.....pa se raspao........ali nikad me nije ostavio negdje u kvaru
ali svaki od ovih terenaca mi je ostao u lijepom sijecanju.........land rover
imao sam i cherokee 2.5 tdi sport 1998 god.........kompromis za sve......mozes s njim na put i mozes s njim u lov......nikad problema imao s njim........
te imao sam i suzuki sj413 santana......bio je slozen za utrke.....dobar terenac jako prohodan po terenu,ali bez tovarnog prostora.....jako neudoban............
za odabir pravog terenca za lov treba gledati prvenstveno po kakvom se terenu lovi i kud se krece.......dal ima potoka....blata.....mulja......sume....itd....i tako se slazu komponente....dal uzet neki veci pick up tipa toyota hillux,mazda B2500, ili nesto kao defendera ili mercedes G..........te gledat dal uzet s tvrdim krovom ako se vozite kroz gustu sumu(preporucam) ili uzet cabrio tipa suzuki samurai.....vitara il nesto slicno.......tako bar ja mislim.......da se nebi netko uvrijedio....samo dajem svoje misljenje......jer osim lova imam hoby off road.......pa ponesto po tom pitanju i znam..........
jos jednom netko je rekao da lada ne valja.....lada je jako dobar terenac za ono sto jest......lada na nekim djelovima prolazi di nece proc wrangler ili neki cherokee na preimjer........znam iz iskustva............
malo sam oduzio post..........uzivajte u lovu i uzivajte s psima..........
:D