Neko mi spominje da Patrol nema blokade zadnjih diferncijala moze netko objasnit o cemu se radi i koje su prednosti i mane Toyotinog 4×4 i Patrolovog to me zanima a niko nezna da objasni
Patrol je klasični terenac, part time pogon, obje krute preme, blokada zadnjeg diferencijala + odklapanje zadnjeg stabilizatora.
Toyota nije više klasicni terenac jer jih tojota ne pravi više, full time 4x4, nazavisno vješanje napred, kruta osvina pozadi, blokada centralnog diferencijala. Blokade diferencijala u pravilu nema, moguč LDS. Zavisi od modela.
Patrol je više terenca, toyota više automobila. Za ono što ti trebaš je bolja toyota ali nečeš pogriješiti ni sa patrolom. Ali dobro pazi šta kupuješ.
Još mi nije jasno zašto ne gledaš recimo i pajero ili sorento. Za te novce dobra godina i kilometraža ispod 100 tisuča.
Ako misliš ozbiljnije na teren onda patrol, ali znaj da auto ima dobro preko dvije tone i 5 metara. Tome primjerna je i potrošnja goriva. Ako ne misliš po težem terenu onda je toyota bolji izbor.