Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dvogled- nužan i potreban

<< < (26/63) > >>

pepi2:
Leica 8x30, lagan(460gr.), robustan gumiran otporan na vodu i udarce stigao je ovoga ljeta visestruko testiran po kisi i suncu ili pri slaboj svjetlosti - uvijek odlcina ostrina slike kao i sirina slike gotovo uz bok vecemu Zeissu( 50mm).Za hodanje po lovistu moj najcesci pratilac.

Kaligula:
Ponekad ne treba staviti cijenu na prvo mjesto,ma koliko to čudno zvučalo.
Kupovinom nekog dokazanog,malo skupljeg proizvoda,u največem postotku slučajeva čovjek dobije i neki duševni mir,jer ne mora idučih 10-20 godna mjenjati opremu.
Eh,sad da mi je jedan dobad spoter piknuti ...
 Al koštaju kao Božja kiša,tak da bum se izgleda strpio malo.

damjanovicd:
novi steiner 8*56 zeleni pravi lovacki jako dobar u austriji 550 €! svidja mi se na njemu sto je kao od neke jace gume napravljen tako ako ti malo kucne na drvo (np na ceki) uopce se necuje!!  zagi

magwin:
probaj ili usporedi sa ovim šta imaš Nikon 8x40 pa onda pogledaj cijenu!  ::)

Neno:

--- Citat: damjanovicd - 07. 01. 2010. 20:53:11 ---novi steiner 8*56 zeleni pravi lovacki jako dobar u austriji 550 €! svidja mi se na njemu sto je kao od neke jace gume napravljen tako ako ti malo kucne na drvo (np na ceki) uopce se necuje!!  zagi

--- Kraj citata ---

Steiner je optički dobar i jako robustan ali težina i ergonomija im je jedna od naj gorih koje sam imao priliku isprovati.
Ovo je moje mišljenje o Steineru s Porro prizmom, ovi "ravni" s roof prizmom mi nisu još dopali šaka  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju