Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > FOTO LOV - FOTOSAFARI

Fotoaparati i objektivi

<< < (4/17) > >>

OldHunter:

--- Citat: nazime - 09. 03. 2009. 16:01:42 ---I ja imam 550UZ kao i Štef ali znam samo zumirati i okinuti.
Bilo bi dobro otvoriti neku temu ili pisati na ovoj, tečaj uporabe fotića.
Pustite ono da se uzmu uputstva i čitaju, kaj to meni vrijedi kad 80% značenja onih pojmova ne kužim.

--- Kraj citata ---
Kad se vidimo (na slijedećem okupljanju ?) budem ti održal kratak tečaj fotografije. teaa

kmkole86:
za svako pitanje postoji odgovor i gospodin google naravno d4

nazime:

--- Citat: kmkole86 - 09. 03. 2009. 16:17:20 ---za svako pitanje postoji odgovor i gospodin google naravno d4

--- Kraj citata ---

Za zgooglat jedan fotič ti treba taman toliko da zastari i da ga možeš mijenjat. Ili se prije pokvari.

Zoran:

--- Citat: OldHunter - 09. 03. 2009. 16:15:57 ---
--- Citat: nazime - 09. 03. 2009. 16:01:42 ---I ja imam 550UZ kao i Štef ali znam samo zumirati i okinuti.
Bilo bi dobro otvoriti neku temu ili pisati na ovoj, tečaj uporabe fotića.
Pustite ono da se uzmu uputstva i čitaju, kaj to meni vrijedi kad 80% značenja onih pojmova ne kužim.

--- Kraj citata ---
Kad se vidimo (na slijedećem okupljanju ?) budem ti održal kratak tečaj fotografije. teaa

--- Kraj citata ---

oldi daj ga ti nauci prvo da sa sobom nosa fotic....
jer je tako i bilo kad sam bio sa njim u lovu njegov fotic u autu! slucajno ga covjek zaboravio!!  uf

a onda je mene daj slikaj mi psa slikaj slikaj itd,, i da nisma ga sliko niko mu nebi vjerovo ni dan danas da taj pas aportira  rol

a slikano bez zuma,, na cca,,, 20 +++ metara

Nikola:
Ja koristim PANASONIC TZ 1, 10 x optički zoom, malen i kompaktan, proglašen "Awarded the BEST Super Zoom Digital Camera For 2006 By TIPA"
Volio bih doći do boljeg aparata , DSLR naravno, ali.... dobro i ovaj okine...a koštao je 1699 kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju