Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > FOTO LOV - FOTOSAFARI
Fotoaparati i objektivi
Štef:
Ja bi ti preporućio da ne kupuješ taj fotić, sve ispod 5 MP ne uzimaj bez obzira na cijenu. Pogledaj malo po trgovinama da se pronaći izlaznih modela po povoljnim cijenama. Ipak su novi i imaš kakvu takvu garanciju na njih, dobiješ CD za prebacivanje podataka na komp...
JANEZ L:
Lp!
Evo Pentax X70 kod mene. Danas idem malo u lov pa da vidimo šta če bit. A 24x zoom nije baš previše, ovaj ima maximum optički 150X zoom a moram kazati da do sada šta sam se malo igrao ima super anti shake reduction i rata vrlo dobra fotka iz ruke.
Kako ti je kazao i Štef, a bolje minimalno 10MP, stvarno se ne šalim jer manje možeš nastaviti a ako imaš samo 5MP ne moreš više nastaviti... ;)
Lovski zdravo
Janez L
sambarhunter:
OldHunter,
Sto kazes na Nikon D90,
vec duze ga vrijeme pratim ali se nista ne razumijem u te C ili L objective nego molim te objasni mi neke stvari, ovdje ga daju s jednim objectiv za nekoh $1500 a sa 2 objectiva oko$2000...Nista neznam oko toga pa mi molim te savjet daj...Ja imam Kodak Z70 10x optical zoom 5MP,evo slike s jeftinim aparatom?
S postovanjem
sambarhunter
OldHunter:
Nikon je (generalno govoreći) jedna od dvije vodeće tvrtke na polju digitalne fotografije (za neupućene, druga je Canon).
U pravilu, za kvalitetnu fotografiju u dSLR svijetu "zaslužniji" je kvalitetan objektiv nego samo tijelo (najviše zbog toga što su već tijela dovoljno kvalitetna, pa su im obično objektivi "najslabija karika").
Inače za Nikon model 90 d4 (barem prema mojim spoznajama - ja sam u CANON "taboru") !
sambarhunter:
Pardon KODAK Z740,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju