Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > FOTO LOV - FOTOSAFARI
Fotoaparati i objektivi
OldHunter:
--- Citat: sheytan - 08. 07. 2009. 11:12:42 ---
--- Citat: OldHunter - 08. 07. 2009. 11:03:08 --- Razlog je (navodno) što je CANON žurio sa izlaskom na tržište zbog D700, pa nije dovoljno dobro napravio CMOS i navodno njegov filter (ma što god im to značilo u tehničkom pogledu).
--- Kraj citata ---
Ne, nego da bi u najskorije vreme izbacio Mk3, i OPET uzeo pare tehnomasturbatorima(u koje i sam spadam! happi ) širom sveta! Yebem im oca mangupskoga! dois happi
Ja sam od onih koji smatraju da N i C sve rade zajedno, dogovorno, i UBIŠE se od para, zajedničkom strategijom! Seti se vremena filma, uzmeš danas dobar aparat i za 10 godina je on i dalje odličan! A danas... UBIŠE se od para, ponavljam... Šejtani su pravi... rol
--- Kraj citata ---
Nažalost mislim da si u pravu i nemam nikakovih argumenata da ti proturječim. teaa d13
Doma imam negdje staru YASHICU i potpuno ispravnog CANONA 50 (filmaša) kako sakupljaju prašinu. paci
magwin:
puno ste mi pomogli..... uf fre
hvala vam puno na trudu ali ja sam malo preveliki laik za to....
jednostavno....ako je ispravno, dali se to isplati ili ne?
magwin:
evo upravo sam nazvao prodavača,tvrdi da je potpuno ispravan i star je i ima samo 3 megapiksela i dao bi ga i za 100 eura....
JANEZ L:
Lp!
Baš 100 evra previše. Sa 3MP nemoraš ništa u naravoslovnoj fotografiji. Barem 6MP. Ja ti svetujem jednog kompaktnog digitalca. Sam kupujem Pentax X70.
Lovski zdravo
Janez L
magwin:
čuj, taj Pentax za tu lovu isto izgleda vrlo primamljivo ali 24x mi se čini ipak previše. z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju