Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > FOTO LOV - FOTOSAFARI
Fotoaparati i objektivi
canis:
Lijep kompakt,malo većih mogućnosti radi kvalitetne stabilizacije i mnogih hardverskih rješenja preuzetih iz DSLR tehnologije. Nisam ga posjedovao ali vjerovatno će zadovoljiti potrebe za na prednom kompakt klasom.
Prije bih ti preporučio neki od G-serije (10;11 ili 12-ku) sa kojima se sigurno nećeš dugo vremena osjećati "zakinutim" zbog galopirajućeg globalnog razvoja IT tehnologije.
Potrebno je malo više novaca izdvojiti ali sa dugoročnim razlogom koji će ti se otplatiti.
šokac:
--- Citat: canis - 08. 03. 2009. 22:44:56 ---Hoćeš jeftin i dobar,pod mogućnost-garancija dvije godine. Sony je u svojoj klasi najjeftiniji po onome što nude canon,olympus,pentax,kodak,..sl. za iste mogućnosti. Koristi SD memory kartice koje su povoljnije od XD,CF,... . Ima 10x optički zoom i stabilizator. Slike odlične.
SONY DSC-H10 8MP digitalni fotoaparat, crni
Gotovina/Kartice: 1.599,00
Ako ovo nije jeftino i dobro onda ti treba kodak dummi fotoaparat. Uslikaj,izvadi film i izradi.
--- Kraj citata ---
Ovaj koristim već dvije godine i u potpunosti se slažem sa
gore navedenim . zagi
robert.limeni:
Jedan prodavač mi je nahvalio Fuji-a, pa ako ga je netko koristio molim komentar
7 rem mag:
Ja bih se odlučio na kupnju Olimpus SP 820 UZ, jel bi to bio dobar izbor pošto nemam bleke oko toga? Hvala...
Brane:
Sa 40x super širokokutnim optičkim zoom-om i 14 megapikselnom kamerom mislim da bi zadovoljio sve tvoje potrebe, a mi ćemo ovdje uživati sa bogatsvom divljači koja obitava u Radinju ... zagi zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju