Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi

HLS vs HKS - mišljenja forumaša

<< < (22/29) > >>

antoniog:
Venatoru  uf, pa taj sudac i sudkinja čak pet godina drže pse i zašto oni nebi mogli sudit na lovnim manifestacijama  ;D

Venator:

--- Citat: antoniog - 30. 04. 2010. 21:00:40 ---čak pet godina drže pse

--- Kraj citata ---

Da,da....tu iskustvo dolazi na svoje, a temelj za polaganje je baš to ::)

Fruky:
Jučer je održana utakmica na divlju svinju u Stari Slatinik CACT, u organizaciji KD Psavac. Pa bi molio gospodu koja dižu u nebesa KS i pričaju o njihovom poštenju da mi daju odgovor. Koliko pasa maksimalno po pravilniku može pristupiti takovoj manifestaciji, da li je moguče da pas koji se očigledno boji puške pristupi istoj, i što je najžalosnije u svemu tome i pobjedi.

DARK:

--- Citat: Fruky - 31. 05. 2010. 14:09:27 ---Jučer je održana utakmica na divlju svinju u Stari Slatinik CACT, u organizaciji KD Psavac. Pa bi molio gospodu koja dižu u nebesa KS i pričaju o njihovom poštenju da mi daju odgovor. Koliko pasa maksimalno po pravilniku može pristupiti takovoj manifestaciji, da li je moguče da pas koji se očigledno boji puške pristupi istoj, i što je najžalosnije u svemu tome i pobjedi.

--- Kraj citata ---

Molim te reci mi o kojem se to psu radi???

Fruky:
Dark ja sam jasno napisao pas koji je pobjedio.  Pas, što je najgore ima ispit upisan u Beravcima o tome sam vać pisao i ima ako se ne varam položen krvni trag. Ova utakmic na DS je pokazala moje ranij tvrdnje da HKS I KD ne zanima kvaliteta već samo što više pasa da se što više zaradi. Po HKS pravilniku na takovu manifestaciju u jednom danu može pristupiti 25 pasa a ne 37 kako je bilo taj dan.
Pa ponovo pitam gospodu koja blate HLS a dižu u nebesa HKS da mi daju odgovor kakva je razlika između ova dva saveza.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju