Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi

HLS vs HKS - mišljenja forumaša

<< < (23/29) > >>

DARK:

--- Citat: Fruky - 01. 06. 2010. 12:39:28 ---Dark ja sam jasno napisao pas koji je pobjedio.  Pas, što je najgore ima ispit upisan u Beravcima o tome sam vać pisao i ima ako se ne varam položen krvni trag. Ova utakmic na DS je pokazala moje ranij tvrdnje da HKS I KD ne zanima kvaliteta već samo što više pasa da se što više zaradi. Po HKS pravilniku na takovu manifestaciju u jednom danu može pristupiti 25 pasa a ne 37 kako je bilo taj dan.
Pa ponovo pitam gospodu koja blate HLS a dižu u nebesa HKS da mi daju odgovor kakva je razlika između ova dva saveza.

--- Kraj citata ---
Da li si se ti s svojim psom psom natjecao ikada i bio na kojoj takvoj manifestaciji ili izložbi????
Da li si ikada organizirao ikakvu takvu manifestaciju????

leonardo:
Dark priznaj nam zašto je  tebi u Osijeku na Saloriju prije trigodine namještena pobijeda .Tom tvom oštrodlakom ptičaru 

DARK:
Reci mi tko je mom psu namjestio pobjedu i ja ću odmah poslati dopis HKS-u ?

DARK:
Moj pas tamo nije pobijedio prije tri godine...jer je prije mjesec dana navršio 3 godinu!

Adela:
Utakmicau nedjelju jebila vrhunska po organizaciji psima održana po teškom vremenu za pse i pobijedili su taj dan najspremniji psi sve ostalo su filozofije a ovi koji imaju primjedbe neka drugi put dovedu svog psa pa neka pokažu svoje znanje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju