Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi
HLS vs HKS - mišljenja forumaša
bagi:
A hoće li na primjer pas koji će imati položen IPO na ispitu pod organizacijom HLS-a moći polagati primjerice "C utakmicu" na ispitu pod organizacijom HKS-a?
Koliko je meni poznato to još nije dogovoreno (tko zna i hoće li ikad biti). I postavlja se onda pitanje što će psu onda takav IPO?
Dogodit će se primjerice da lovac odluči uštedjeti nekih 50 do 100 kuna, polaže IPO kod HLS-a, a nakon godinu dvije vidi da je pas odličan i da bi bilo dobro sa njim položiti i neki ispit višeg ranga (jer to ipak psu daje veću vrijednost), odluči otići na takav ispit (utakmicu ili kako to već nazvali), a kad tamo mora ponovno na IPO kod HKS-a jer oni ne priznaju onaj koji je položio kod HLS-a. Koliko će onda taj jadnik "uštedjeti"?
antoniog:
Ma bitno da oni svoje trbušine pune sa našim novcem.
Zoran:
pa šta je onda sa uzgajivacima koji nisu LOVCI, kako oni mogu dovest na ispite a nisu clanovi lovackog saveza i nemaju lovacku iskaznicu?
jer da mozeš i hks psa na ipo izvest moraš biti njihov clan?*??
po teme nekome bla bla bla,..,. HLS ce imati još jedan savez u savezu?
Tihomir:
--- Citat: Zoran - 21. 01. 2010. 15:54:35 ---pa šta je onda sa uzgajivacima koji nisu LOVCI, kako oni mogu dovest na ispite a nisu clanovi lovackog saveza i nemaju lovacku iskaznicu?
jer da mozeš i hks psa na ipo izvest moraš biti njihov clan?*??
po teme nekome bla bla bla,..,. HLS ce imati još jedan savez u savezu?
--- Kraj citata ---
mislim da je ovo HLS napravio da olakša lovcima u pogledu manjeg plačanja
.50AE:
--- Citat: Tihomir - 21. 01. 2010. 16:11:43 ---mislim da je ovo HLS napravio da olakša lovcima u pogledu manjeg plačanja
--- Kraj citata ---
sor ali to bi bio presedan u povijesti ove države.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju