Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi
HLS vs HKS - mišljenja forumaša
zelenadolina:
Normalno da će se HKS i dalje brinuti o rodovnicama,jer su legitimni u svijetu a ovaj "kinološki"klan HLS nikad neće moći voditi lovnu kinologiju u HR, i mi kinolozi i lovci ne možemo sjediti na dvije stolice pod parolom sjedi kod mene ja sam jeftiniji,100% sam siguran da je neko nanjušio lovu pa će na vlasnicima pasa isprobati novi harač. Pozdrav svim vlasnicima lovačkih pasa kod nas i u susjedstvu.
Zoran:
--- Citat: Tihomir - 21. 01. 2010. 16:11:43 ---
--- Citat: Zoran - 21. 01. 2010. 15:54:35 ---pa šta je onda sa uzgajivacima koji nisu LOVCI, kako oni mogu dovest na ispite a nisu clanovi lovackog saveza i nemaju lovacku iskaznicu?
jer da mozeš i hks psa na ipo izvest moraš biti njihov clan?*??
po teme nekome bla bla bla,..,. HLS ce imati još jedan savez u savezu?
--- Kraj citata ---
mislim da je ovo HLS napravio da olakša lovcima u pogledu manjeg plačanja
--- Kraj citata ---
1000000000000000000000000%%%%%%
je tako PLAČANJA!!!!!!!
vako ili onako plačaju!
pa sad jei tamo manje ili više nezna se!
e sad ako to dobije HLS tako!
onda znaci da svaka udruga to isto može!
pa da onda sama sebni PLAČA! :pferd:
zelenadolina:
Zorane složiću se s tobom ovaj put.
best of habek:
--- Citat: Tihomir - 21. 01. 2010. 16:11:43 ---
--- Citat: Zoran - 21. 01. 2010. 15:54:35 ---pa šta je onda sa uzgajivacima koji nisu LOVCI, kako oni mogu dovest na ispite a nisu clanovi lovackog saveza i nemaju lovacku iskaznicu?
jer da mozeš i hks psa na ipo izvest moraš biti njihov clan?*??
po teme nekome bla bla bla,..,. HLS ce imati još jedan savez u savezu?
--- Kraj citata ---
mislim da je ovo HLS napravio da olakša lovcima u pogledu manjeg plačanja
--- Kraj citata ---
----------------------------------------------------------------------------------------------
Vidim da je netko iole shvatio - da da - radi se o "malim lovcima" našim svakodnevnim prijateljima i kolegama iz Lovnih udruga koji koriste pse samo za lov i ne žele se takmičiti i uzgajati.
A kolege koji žele nešto više onda se zna - radni ispiti tip C i prijave na izložbe po pravilniku FCI i HKS-a.
Isto tako zaboravio sam napomenuti "iz Darde"-da HLS neće više sudjelovati u plačanju Državnih prvenstava jer je to do sada bila velika financijska praksa a HKS je već ranije "pobrao lovu" svima koji se dolaze takmičiti na Državno , a od sada će to dalje obavljati HLS sa svojim kadrovima iz mojeg prijašnjeg posta-a na svoj račun-tj. račun koji smo platili mi svi lovci u godišnjoj članarini HLS-u putem svojih udruga i matičnih županijskih organizacija a svi koji dođu na to Državno u organizaciji HLS-a sve im je plaćeno a ne kao do sada kako je bila praksa.
Znači ukratko - HKS je za Državno uzimao triput novce - kad se polaže radni ispit psa uzmu od lovca, HLS je uplatio sve troškove održavanja prvenstva , i još su kinološka društva sa županijskim savezima i sa lovcima samim plaćali troškove natjecanja i boravka na Državnom prvenstvu, a HKS je "brao lovorike".
d1d1
zelenadolina:
Dražene cijenim te kao kinologa,uzgajivača,ne treba ti ovo razmišljanje dugo si u jednom i drugom savezu i dobro znaš o čemu se tu radi,imam drugačije mišljenje po ovom pitanju od tebe ali i dalje te cjenim kao kolegu uzgajivača pa nemoj moje komentare shvaćati osobno,živio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju