Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi
HLS vs HKS - mišljenja forumaša
zelenadolina:
Tihomire nije li smješno to što oni organiziraju,volio bih vidjeti ocjenske liste ,i pravilnik po kojem sude,i ko su ljudi koji to mogu odsuditi,tamo ti sudi npr. čovjek koji nikad nije bio ni na jednoj kin. manifestaciji.
Tihomir:
A netko će i te HLS sudce od nekud izabrati,nemam pojma,navodno to mogu biti i sudci iz HKS koji će tamo htjet suditi. Koliko sam čuo moraš biti uzgajivač pasa(nekoliko godina) za grupe za koju su prijaviš,pa onda valjda imaš nekog iskustva.
Venator:
--- Citat: Tihomir - 24. 01. 2010. 15:07:17 ---A netko će i te HLS sudce od nekud izabrati,nemam pojma,navodno to mogu biti i sudci iz HKS koji će tamo htjet suditi. Koliko sam čuo moraš biti uzgajivač pasa(nekoliko godina) za grupe za koju su prijaviš,pa onda valjda imaš nekog iskustva.
--- Kraj citata ---
To je čisti idiotizam harmonikaša i njegovog orkestra.
Ako se bude radilo već o ljudima koji uistinu poznaju pasminu i rad iste, svaka čast i skidam kapu.
No, već sada se dešava, u mojem ŽLS, da se zovu ljudi koji nemaju apsolutne veze sa uzgojom, poznavanjem pasmine i nijhovim radom.
Dakle, tvrdim kategorički....kao što se i dešava u cjelokupnoj našoj državi....na vlast dolaze bake,tetke, stričevi, uža ali može i malo šira rodbina.
Ma samo se osvrnite na suce sa Kupa u Dardi i to je već dovoljno! mad
Takvi meni neće suditi moje pse!!!
sokac1:
Svaka cast VENATORE podrzavam te u vezi sudaca. Pozdrav cjeloj ekipi z14
zelenadolina:
Pozdrav Venatoru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju