Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi
HLS vs HKS - mišljenja forumaša
Fruky:
--- Citat: Venator - 24. 01. 2010. 17:41:33 ---
--- Citat: Tihomir - 24. 01. 2010. 15:07:17 ---A netko će i te HLS sudce od nekud izabrati,nemam pojma,navodno to mogu biti i sudci iz HKS koji će tamo htjet suditi. Koliko sam čuo moraš biti uzgajivač pasa(nekoliko godina) za grupe za koju su prijaviš,pa onda valjda imaš nekog iskustva.
--- Kraj citata ---
To je čisti idiotizam harmonikaša i njegovog orkestra.
Ako se bude radilo već o ljudima koji uistinu poznaju pasminu i rad iste, svaka čast i skidam kapu.
No, već sada se dešava, u mojem ŽLS, da se zovu ljudi koji nemaju apsolutne veze sa uzgojom, poznavanjem pasmine i nijhovim radom.
Dakle, tvrdim kategorički....kao što se i dešava u cjelokupnoj našoj državi....na vlast dolaze bake,tetke, stričevi, uža ali može i malo šira rodbina.
Ma samo se osvrnite na suce sa Kupa u Dardi i to je već dovoljno! mad
Takvi meni neće suditi moje pse!!!
--- Kraj citata ---
On je za mene bio i ostao general HV, a ne harmonikaš.
O čemu ti prićaš, pa od ovih ne mogu biti gori jer su nam unazadili kinologiju. Većina KD su privatizirana, po par godina nema skupštine, ispiti su formalnost, muljanje sa leglima, vođe uzgoja ne izlaze na teren, psi sa teškim manama vam idu u uzgoj, na Evropskom prvenstvu goniča pas vam je gonio šest minuta, o tome ti meni pričaj.
Venator:
Onda se uhvati sa njime pod ruku i udrite kolo!
Očito ste isti.
Fruky:
--- Citat: Venator - 24. 01. 2010. 21:42:41 ---Onda se uhvati sa njime pod ruku i udrite kolo!
Očito ste isti.
--- Kraj citata ---
Pa ti uživotu nisi položio ispit pošteno,poštenjačino.
zelenadolina:
Fruki nemoj tako ,daj reci gdje to tako rade vođe uzgoja i ovo što si nabrojio.
Venator:
--- Citat: Fruky - 24. 01. 2010. 21:47:45 ---
--- Citat: Venator - 24. 01. 2010. 21:42:41 ---Onda se uhvati sa njime pod ruku i udrite kolo!
Očito ste isti.
--- Kraj citata ---
Pa ti uživotu nisi položio ispit pošteno,poštenjačino.
--- Kraj citata ---
Isto tako kao ti, još veći poštenjačino!
Ja se barem mogu ovdje predstaviti imenom i prezimenom a ne biti xxx kao ti i xxx ljude.
Smirite strasti i ne razgovarajte na takav način - to radite u birtiji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju