Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi

HLS vs HKS - mišljenja forumaša

<< < (16/29) > >>

grga:
malo sam prelistao o čemu ste pisali,slažem se sa nekima koji su rekli da nebi dali da im sude suci iz darde(koji su sudili huberta u dardi) pa pola onih takmičara kojih je bilo tamo,gdin.bilandžić,gdin.jakopović znaju puno više o radu pasa od samih sudaca koji su sudili tamo...ja ću rađe ipak biti vjeran hks-u.....veliki pozdrav svima..... zagi

almir:

--- Citat: grga - 11. 02. 2010. 11:24:38 ---malo sam prelistao o čemu ste pisali,slažem se sa nekima koji su rekli da nebi dali da im sude suci iz darde(koji su sudili huberta u dardi) pa pola onih takmičara kojih je bilo tamo,gdin.bilandžić,gdin.jakopović znaju puno više o radu pasa od samih sudaca koji su sudili tamo...ja ću rađe ipak biti vjeran hks-u.....veliki pozdrav svima..... zagi

--- Kraj citata ---
hočeš mi objasniti ko to onda može sudit Heraku????

Što misliš igra li Kolina bolje od Šukera???

2. neki ste spominjali suđenje gđe Prokeš
Zanimljivo je da mi je takmičar i čovjek od struke koji se rame uz rame godinama
takmići sa Herakom Gmižićem Pastorčićem itd. da ne nabrajam, osobno rekao
da spomenuta ima oko i ne odstupa od pravilnika ni mm
tj. da je na nivou

Evo tek toliko samo da lupim kontru onim pričama o strinama mamama babama itd..

Ja i dalje čekam odgovore na pitanja od prije neki dan u ovoj temi bio bi zahvalan da mi netko odgovori

Ostajem pri mišljenju da sve ide u 3 pm i čekam prvi autobus s kolim ču zbrisat

DARK:

--- Citat: almir - 11. 02. 2010. 11:48:08 ---
--- Citat: grga - 11. 02. 2010. 11:24:38 ---malo sam prelistao o čemu ste pisali,slažem se sa nekima koji su rekli da nebi dali da im sude suci iz darde(koji su sudili huberta u dardi) pa pola onih takmičara kojih je bilo tamo,gdin.bilandžić,gdin.jakopović znaju puno više o radu pasa od samih sudaca koji su sudili tamo...ja ću rađe ipak biti vjeran hks-u.....veliki pozdrav svima..... zagi

--- Kraj citata ---
hočeš mi objasniti ko to onda može sudit Heraku????

Što misliš igra li Kolina bolje od Šukera???

2. neki ste spominjali suđenje gđe Prokeš
Zanimljivo je da mi je takmičar i čovjek od struke koji se rame uz rame godinama
takmići sa Herakom Gmižićem Pastorčićem itd. da ne nabrajam, osobno rekao
da spomenuta ima oko i ne odstupa od pravilnika ni mm
tj. da je na nivou

Evo tek toliko samo da lupim kontru onim pričama o strinama mamama babama itd..

Ja i dalje čekam odgovore na pitanja od prije neki dan u ovoj temi bio bi zahvalan da mi netko odgovori

Ostajem pri mišljenju da sve ide u 3 pm i čekam prvi autobus s kolim ču zbrisat

--- Kraj citata ---
uf uf uf 2p 2p

almir:

--- Citat: DARK - 11. 02. 2010. 11:52:51 --- uf uf uf 2p 2p

--- Kraj citata ---
u JBT pa ti si živ

DARK:
..naravno...dobar ti je komentar...mislim da nije vrijedno truda oko toga svega sve će se izklistalizirati jednog dana...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju