Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi
HLS vs HKS - mišljenja forumaša
jura23:
ajde da neznaš izgovorit riječ, al još je neznaš ni napisat... ref ref ref lizi lizi lizi
DARK:
ti dečec (jura23) digni rep peseku i malo pročačkaj..
uskok:
--- Citat: ---
--- Citat: jura23 - 11. 02. 2010. 12:30:07 ---ajde da neznaš izgovorit riječ, al još je neznaš ni napisat... ref ref ref lizi lizi lizi
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---
--- Citat: DARK - 11. 02. 2010. 22:10:03 ---ti dečec (jura23) digni rep peseku i malo pročačkaj..
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ljudi stanimo,necemo se sad tu još i medusobno svadat.
Uvijek ce nas biti kojima jedni pašu a drugi ne(osobno i ja ne simpatiziram dosta sudaca HKS).
Ali mogli bi se i HKS i HLS dogovoriti oko nekih stvari.
Recimo da HLS ima ispit koji ce biti dovoljan da bi pas mogao u lov.I nista više.
A oni koji ce uzgajati lovacke pasmine(znaci imati legla s rodovnicima) oni moraju na ispite od strane HKS. I puno smo s time dobili.
Ako ceš u lov samo, onda ti je dosta i ispit HLS,a ako ceš uzgajati,
e onda se oznojit moraš za ispit HKS(ali puno poboljšani HKS koji mora poradit na svojim ispitima,pogotovo osnovnom,znaci IPO).
S tim,sad cu ja po svom,ako još uz to hocemo kvalitetu onda bi ti ispiti od HKS trebali biti dani klubovima,i samo klubovima pojedinih pasmina od IPO,SMOTRE,ma svega.(gdje bi sudac u vecini tih slucajeva i sam bio vlasnik ili uzgajac te doticne pasmine)
E ljudi to bi onda bila kinolokija i HKS i HLS kakvog ja sanjam. zagi
best of habek:
Pozz Uskoku i plus d4
Kao što smo pisali Zoran i ja i to je dobro napisan post i
dobar prijedlog.
Samo HKS i HLS kao što sam već pisao trebaju "staviti glave skupa"
i dogovoriti se o problematici a vjerujem da se to može napraviti. d1
Pozz svima vama koji sudjelujete i dodajete postove po ovoj temi zagi
jura23:
te glave nece biti nikad skupa...
Navigacija
[0] Lista Poruka