Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovačke priče

Lovačke priče

<< < (6/8) > >>

Harry P.:

--- Citat: valdop - 20. 11. 2008. 19:38:22 ---pitanje za VEThuntera: na zadnjoj slici napisao si- lovočuvar i ja nakon svega.
a ko su ona dvojica iza?  happi sor

--- Kraj citata ---
hao    hao    hao     hao     hao     hao    hao    hao

VEThunter:

--- Citat: valdop - 20. 11. 2008. 19:38:22 ---pitanje za VEThuntera: na zadnjoj slici napisao si- lovočuvar i ja nakon svega.

--- Kraj citata ---

Ma neka dvojica željna slikanja nam se prikrala s leđa...  happi
 z10

draganco:

--- Citat: VEThunter - 21. 11. 2008. 09:33:55 ---

--- Kraj citata ---

Ma neka dvojica željna slikanja nam se prikrala s leđa...  happi
 z10

--- Kraj citata ---
Sta ces kada si popularan z10.

VEThunter:

[/quote]
Sta ces kada si popularan z10.
[/quote]

E da mi je i to doživit jednom...
Pa bar na 5 min da vidim kak' je to...  sauf

almir:

Bio ja juče kod prijatelja pa malo  rostilj malo  sauf i ja poduro svi refleksi mi odkazali;
probudim se danas poslije podne i mislim ajd malo u lov pošto sam zgužvan
ko konjski k... možda dođem sebi. I tako dođem na polje hoču na čeku kad sve se ljulja,
 bojim se na čeku popet mislim ko ga j... bolje da legnem ispod čeke pa ako šta dođe dođe.
Dobro sam i postupio nije prošlo pola sata meni tutnji u trbuhu neznam hočel gore il dole
 kad vidim postoji mogučnost da serem na usta, nadulo me umalo nisam eksplodiro, ja ostavim pušku ispod čeke i gas u grm mislim bolje da se sklonim da me netko ne vidi, neču od sramote moč pred ljude par mjeseci.
I tako ja  slL bljujem u grmu kad.... Bum...  puče puška... e da nisam imo otvorena usta krenulo bi i na
stražnji izlaz. Mislim ko je sad da nije netko u krivolovu? Kad nije prošlo 5 minuta opet BUM
E tad me obišo neki strah mislim netko od krivolovaca 100% još če me i ubit...može svašta da misli
trese se grm (od straha) pa malo prije i rika bila ubit če me pod jelena, mislim bolje da me i ubije
pod rogonju nego da mi nabije rogove.... odmah se sjetih žene, pa mislim gdje je... Kad u tom trenutku
BUM e uši mi se začepile samo otkucaje čujem oče srce da mi iskoči kad stavim ruku na srce i napipam fotoaparat, reko sad je gotovo; da ga ubijem nesmijem a boga mi nemam ni sa čim kad sam pušku ostavio. Preostaje mi da ga uslikam pa nek mu okružni sudija kaznu odredi. I tako šuljam se ja prema čeki
kad ispod čeke....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju