Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovačke priče

Lovačke priče

<< < (7/8) > >>

zelenko:
Kako moj prijatelj puca na dva jelena, jadan sa desne a jedan sa ljeve strane.
Ide on šumom i dva jelena dolaze jedan prema drugome, a ja jedan metak u karabinu. mislim kako da puknem oboje. Ništa. Nož van zabijem ga u panj prislonim usta cijevi na oštricu i buuuum. OBA SU PALA  d7

zelenko:
Ja i moj lega na jednoj zabavi. Subota, mi vani a ja ulovim komada!
Kaže ona da ima mlađu sestru za mog prijatelja. Odlično mislim si!?

Izađemo mi van kad njena seka sjedi u invalidskim kolicima :shok:. A jooooj, a šta sad!!!
Ja sa ovom u park, a lega iz kulture gura.
Sjednem ja na klupu i počne zabava, a on sjedi na klupi i priča. Kad ga jadna cura upita.
"Šta misliš šta tvoj prijatelj i moja sestra sad rade"? A on pristojan i dalje pa kaže: "Pa nisu mali, znaš valjda šta??"
A ona njemu: "A dali bi i ti htio to raditi??"
Pa bi kaže on(šta će), ali kako???
Primi me oko struka i podigni u zrak, primit ču se za ovu granu a ti dalje znaš!
I šta sad jbg. Uzme on nju i napravi kako je rekla i odradi posao.
Nešto kasnije mi vozimo cure doma...
Izvadimo kolica iz bunkera donesemo do vrata. Kad čuje se ključ u bravi i otvara njihov TATA!! paci
U sitne sate čovjek vesel i poziva nas unutra,, došla i mama....
Mi se izmotavamo da moramo ići ali on inzistira i povlači me za rukav.
Čovjek toči rakijicu, mama slaže sendviče. Nešto nevjerovatno...
Ispijemo mi rakijicu na brzaka i dižemo se od stola. Njihov otac još jednom zahvaljuje što smo ih dovezli doma.
Ja govorim: "Ma nema problema gospodine, cure su stvarno drage gospodične d4 ,stvarno netrebate zahvaljivati nije velika stvar"
A on kaže: " Joj ma je, obično se ja moram dizati u ovaj kasni sat, iči po njih i ovu mlađu skidati sa drveta" rol ref happi

dean:
 hao  hao  hao

zelenko:
Škola

Dobio mi prijatelj keca u školi iz matematike. I kaže mi frend da se profesor okomio baš na njega, veli da ga uvjek pita nešto što ovaj nezna.
A šta ti jado znaš, mislim si ja.

Kaže mi da mu se jedan dan osvetio, da je gume na autu od tog profesora namazao onim jakim ljepilom, kako se zove to ljepilo?? Pita on mene.

Misliš ohoho ::)
DA, kaže on to ohoho
I?? Pitam ja.
Kaže on: "ma stari moj umro sam od smjeha"
"dolazi on onako gadan(profesor) i sjeda u svog stojadina, ubaci u prvu i počne kretat kad auto crkne. Upali on nju ponovno ali ovaj put razvlači ju na kvačilu i dodaje gas,gas i još gasa. Kad odjednom počnu se felge okterat unutar guma.
Evo ti sad majku ti j...m. Kaže on....
Sad znaš tko je Matija Petković

TUROPOLJE:
 rol rol rol rol rol ref hao hao hao hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju