Divljač > Lovište
odoše lovišta
Zoran:
--- Citat: Neno - 23. 10. 2008. 13:57:39 ---Kao što mi reče tržni inspektor: "Neznanje Vas ne opravdava od odgovornosti, imate Narodne Novine pa se educirajte."
Tako je to kod nas, ako ne pratiš zakone češ da na***eš!
--- Kraj citata ---
pa velim ti pravna drzava! nema zajebancije!
magwin:
--- Citat: Antezg - 23. 10. 2008. 09:02:45 ---Nažalost tako je sa svim stvarima,a ne samo s lovišima-netko može što hoće d13.
Prenapuhane lovozakupnine svakako nisu dobre za lovozakupnike, pogotovo privatne! Uzmimo npr. jedno ličko lovište od cca. 7000ha za koje lovozakupnik plača 130 000kn lovozakupa-sa troškovima lovočuvara, prihrane,struje,vode,benzina,materijala za objekte(ne računajući rad),alata,održavanja vozila... godišnji troškovi se penju još 100 000kn minimalno. Kako taj čovjek i teoretski može biti u plusu-pa da proda svu divljač(što nije nimalo jednostavno) koju ima za odstrel po LGO-u po najskupljoj tarifi-nikako.I takop čovjek koji je vodio lovište ispravno propadne. Kad bi država smanjila malo zakupnine i vratila nešto u lovstvo stvari bi krenule nabolje(tu ne govorim o onih par fazana i zečeva što dobijaju društva jer je to u najmanju ruku smiješno).
--- Kraj citata ---
Na koliko godina?
Antezg:
Što na koliko godina?
gogo3006:
--- Citat: Neno - 23. 10. 2008. 13:57:39 ---Kao što mi reče tržni inspektor: "Neznanje Vas ne opravdava od odgovornosti, imate Narodne Novine pa se educirajte."
Tako je to kod nas, ako ne pratiš zakone češ da na***eš!
--- Kraj citata ---
Pa imamo mi Ðuru i naš HLS koji se brine o tome i na usluzi je malim, "običnim" lovcima....... hao hao
magwin:
--- Citat: Antezg - 24. 10. 2008. 08:32:06 ---Što na koliko godina?
--- Kraj citata ---
Na koliko godina je zakupljeno to lovište koje spominješ.
Nekužim dali navodiš primjer u kojem je već zakupljeno lovište ili samo formalno daješ primjer..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju