Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (23/156) > >>

veljko:
Gater sa zecevima je zakon za mlade pse.Ja vidim kod mog prijatelja on ima 7 hektara i vjerujte pas koji tu dobro nauci poso i u prirodi radi bez brige.On sve stence sa dva i pol mjeseca ostavi u gateru i oni se tu secu igraju i uvijek se nadje neki koji je zainteresiran ranije od drugih i pocne lovit a onda malo pomalo ga i drugi slijede.Ko kod njega kupi stene sa cetiri mjeseca moze ga vec probat na zeca.Jedini problem je treba zato puno love i zemljista a uz zicu treba i stavit struju zbog lisica macaka i ostalih stetocina pa nam to nije bas svima na dometu.

TUROPOLJE:
Hrvoje ,,,nečistoća linije peti prst .. daj  malo uf.... prouči literaturu od kuda dolaze psi i zašto se odstranjuje peti prst ..  teaa

TUROPOLJE:
Ma sa čime nema posla muke i obaveza , sa gaterima sa obukom pasa dok se ne napravi dobar pas...
Prvo ga kupiš pa onda , šetnje , treninzi , IPO, gateri, i kad napraviš psa odlaziš u lov 1 pogon , drugi  pogon 3 pogon , nije im nikad dosta poslje lova čekaš pse , mokar , a ekipa pije u kući .

Nije pucao na štandu imao samo dva metka???Zaboravio napuniti pušku ,,,, nemože izvlačit ima novo odjelo??IŠIAS,,,
Baš u tome momentu je gledao na drugu stranu a oko njega konzerve , papira od čokolade ili kore od naranđa ili mandarinki..Dobar sa lovnikom i predsjednikom ...Kak ti možeš meni reći da ja izvlačim a ti si mlađi od mene 20 g..... Kultura lova u lijepoj našoj je na nekih 20 %...

Sve mi ovo nebi nikad radili da to nevolimo !!!LOVAC BEZ PSA KAO SOKOL BEZ OČIU....

Koliko nas  košta gotov pas 2-3 godie ? teaa teaa teaa

Po meni u lovu na nisku divljać trebao bi biti omjer 1: 1 lovac i pas .

Zoran:

--- Citat: TUROPOLJE - 25. 06. 2009. 09:13:59 ---

Po meni u lovu na nisku divljać trebao bi biti omjer 1: 1 lovac i pas .

--- Kraj citata ---

gdje si ti vidjeo te  terene??? da moze 20 lovaca sa 20 pasa loviti? i to tako svaku subotu i nedelju ili samo nedelju cjelu sezonu?
 uf

TUROPOLJE:
 sor Ima terena ,, a ja te pitam kakav je to lov gdje kroz polje hoda 20 lovaca a imaju 2 psa odpucaju 20 fazana koje su digli nogama i kasnije ih nemogu naći... zaboravi..  bl

Ne lovim pernatu divljać ali ako ikada budem bez psa u lov neijdem...

i takav lov da pas lovi sam samnom ,, i to je jedinstvo i čar lova na nisku divljać....

Da ne skrečem sa teme!!!DALJE just

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju