Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
ralf:
Pa ne znam za rog, a neka fučkaljka bi isto bila dobra, čovjek od kojeg sam kupio kujicu samo ostavi nešto svoje na mjesto s kojeg su krenuli i psi ga tu čekaju. Inače lovim u okolici Siska, Pokuplje i Turopolje
podravec:
Dosta su dugi psi, sad točno neznam baš što se tiče obuke jel tu greška. Samo sam napomenuo to u vezi roga da prokomentiramo ,jer sam to primjetio u lovu. Svatko voli neki tip psa, netko voli da je pas više uz njega i da lovi s njim, a netko da psa ne vidi do kraja pogona ili lovnog dana.
Niti jedan komentar nije suvišan i jedva sam dočekao ovakvu neku stranicu da mogu pročitati razmišljanja i iskustva drugih lovaca. :D :D :D
dean:
Fučkaljka se ne čuje ako si dva breba dalje ili ima snijega na crnogorici. Ali da će nač tvoju majicu i na njoj te čekat, to je lako moguće. Dosta lovaca tako radi.
SPYDER:
--- Citat: podravec - 05. 06. 2007. 12:45:51 ---Dosta su dugi psi,
--- Kraj citata ---
A šta bi onda tek rekao za posavca, pa pas u pogonu mora tjerat, znam da to ponekad znači čekanje po v-3 sata iza lova ali to je tako, ja imam braka koji se vrati maksimalno pola sata iza završetka lova što je dobro i vrača se po tragu, javim mu se svakih 15 min dok traje lov i nikad nisam imao problema s njim, a prijatelj mi ima kopova koji još nijedan lov nije došao da nije kasnio bar sat
;D
podravec:
Ima svakakvih pasa, bila je jedna brakjazavčarka kod nas u društvu koja nije puštala ni par sati poslije lova, a bila je skroz niska. Jel dobar taj kopovč Imam ja kopovku, napario sam ju kod psa blizu Ivaniča 5.6. sad čekam leglo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju