Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (5/156) > >>

SPYDER:
Nije loš mogu ti reči da mi se sviča

fly:
Ne uspijeva mi staviti oglas pod izgubljeni nadjeni lovacki psi. Zato ovdje obavijest: U subotu
dok sam orezivao vaćnjak prijatelju - selo Komogovina/Banovina dolutala kujica brak jazavcara. Izgleda da ima ugradjen cip. Za sada je udomljena. Vlasnik se može javiti na pm. Pozdrav,fly.

SPYDER:
Evo jedna ponosna mama sa svojim leglom

caus:
Prije svega pozdrava ljubiteljima pasa na forumu.
Drzao sam mnoge vrste gonica, prije dvije godine pocinjem s uzgojom alpski brakjazavicara i imao sam i par kopova, te me zanima stanje vasih pasa mislim prvenstveno na odgajivace brakova koliki im je radijus kretanja.
Imam mali problem sto se tice agrsivnosti veoma su agresivni prema drugim psima.
Kakva su vasa iskustva s vasim psima.

stric:
trenutno imam braka od 5 godina i posve je dobroćudan prema drugim psima,no ne i pokoran ili da se boji; Dapače,posve samouvjeren i siguran,a njegov uzrast od 42cm drugim psima ponekad valjda ostavi dojam lake žrtve za gnjaviti,no vrlo brzo spoznaju da su se zeznuli! Ima izvanredan radijus kretanja,
prilično velik, a mislim da je 500-600m pa i kilometar za braka i za moj teški teren dosta velik radijus; u fazi sam nabave jednog šteneta od par mjeseci...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju