Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski poenter
vuk sa motajice:
Nemoj ga dirati i ja sam svast razmisljao da mu olaksam muke ali nisam imao srca i gotovo, poslednjih par dana nije ni jeo vode pio iz dlana a i prije toga hranjen iz ruke paci eto nisam imao srca a vratio se iz lova srnjaka navecer a on krepao kazu mi moji paci paci. Meni pticar treba samo za polja lov fazana, prepelice, nekada sljuka i to je sve a za ostalo imam gonice. Njemca nebih nikada uzeo iskreno mi se nesvidja i gotovo ili poenter ili breton.
grom:
I meni je breton bio br.1., pa došao pointer koji je poseban na svoj način. I zadnja kuja NKD koja me oduševila u svakom pogledu, a nisam volio nijemce uopće. Ali ona radi SVE, dok ostali nisu. Volja te na vodu, krvni trag, prepelice, šljuke, jarebice, fazane....avion od psa. Iako te u potpunosti razumijem, breton ce uvijek imati mjesta kod mene.
Gabro:
Tu je negdi...lipooo miriše....
galee23:
1liga d4 Kakvi tereni...Kod nas se to moze samo sanjati..Sve je obradjeno,kanali istarupirani..Pointeri su mi posebni,ferma,kuliranje..Stavite jos slika..
Gabro:
Ovo je Vrličko polje, ovde je več druga krajnost, skoro ništa obrađeno, polje zaraslo, kanali isto a toliko toga mi moglo dat to plodno tlo. Ima par jata jarebice ja mislim da je ovo ferma na poljku... Nemam puno više slika, imao sam dosta na jednom hard disku ali je riknuo i skupa s njim slike... Ima nešto na prijašnjim stranicama... Pogledat ču ako nađem još nešto...Evo ovakvih par, poslao mi jedan dobar čovjek tu s foruma ima neko vrijeme, živio ti meni zagi zagi zagi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju