Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Solište
medo:
Prije nekoliko godina ja sam to napravio ovako(nazalost nemam sliku):
Bukvu sam otpilao na 1,7m i s pilom icrezao odozgo kvadrat dubine do 25 cm. Sa strane sam sa cetiri strane motorkom zapilao unutra da i zvucem tu kocku. Uz malo truda i s jednom jako malom motorkom izbio sam taj dio van. Ostala mi je rupa u koju sam stavio komad soli. Ta sol se cijedila kroz rupe od rezanja na cetiri strane. Soliste je izgledalo prirodno i jedva primjetno. Nazalost uspio sam napraviti samo dva takva jer ipak iziskuju truda za razliku od PVC cijevi. Divljac je obozavala to soliste.
Morat cu nacrtati i postaviti ovdje kad se sijetim.
draganco:
Mozda ovako nesto Medo?
medo:
Draganco d4
Jako slicno samo st je na visem panju tako da D ne mogu da to porazbacuju.
E sad u dnu rupe sastrane izvana zapilas u panj tako da se sol cijedi van. Ja sam stavljao sol u komadu tako da nije dolazilo do rasipavanja.
Kako se tvoj panj pokazao. Ja sam na slicnom imao problema jer je DS razbacivala to,a primjetio sam da su i srne znale s papcima malo ceprkai po tom.
medo:
Imam ja jos nacina za rezanje panja ali morao bih da slikam i skeniram da pokazem sto sam ja radio.Nije neka nauka vec samo ideja kuju mozda imaj i drugi ;)
oliverl:
--- Citat: medo - 20. 02. 2008. 17:05:25 ---Imam ja jos nacina za rezanje panja ali morao bih da slikam i skeniram da pokazem sto sam ja radio.Nije neka nauka vec samo ideja kuju mozda imaj i drugi ;)
--- Kraj citata ---
Bravo Medo evo meni je vec sinula ideja ;D citajuci tvoj post!
Nadam se da cu je realizirati kroz par dana pa stavljam slike!
A ostali neka se pridruze, ideja, prijedloga i slika nikad dosta d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju