Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Planika ili Alpina......

<< < (6/27) > >>

lovac davor:

--- Citat: Promina John - 02. 02. 2012. 09:18:13 ---Evo iskoristija se popust 30% u peke na Planiku, pao snijed u Vodicama nakon dugo vrimena pa je vrime da se iznese teško naoruobučarenje, vidite iz priloženog.
Za sad su super, po snigu se ne klizu, po ledu malo, tople i nisu promočile nista!!
Reče mi jedan gospodin iz Zadra da kupim u "dajhmana" sprej za impregnaciju, cca 57 kn.
Šta vi kažete koji imate iste šuze, da li je bolje impergnaciski sprej ili mast (tuljanova ili koja već)??

--- Kraj citata ---

Bit ćeš jako zadovoljan. Ja ih imam već 1,5 godinu. Ja ih prešpricam sa sprayom i ostavim da se suše prirodno nikako
blizu izvora topline. Većinom sam u pogonu i dosta je i kamena na mom terenu, al odrađuju posao super !!

Nosler:
Nikad mazane,nikad prane(osim u potocima),nikad propustile vodu,nikad smrznutih nogu i tako vec 8 godina....al sad ce u zasluzenu penziju. zagi

Schultz and Larsen:
A sto si ti neki ljenov  pljus hao hao

proof:
i poslje 8 godina ti cjel đon. ja kod kuće imam 4 para planika i od toga se ne 3 para raspao đon (one cijele su relativno nove). jednostavno se raspadne onaj "pjenasti" dio između cipele i onog čvršćeg gaznog dijela.

Nosler:

--- Citat: proof - 02. 02. 2012. 12:03:15 ---i poslje 8 godina ti cjel đon. ja kod kuće imam 4 para planika i od toga se ne 3 para raspao đon (one cijele su relativno nove). jednostavno se raspadne onaj "pjenasti" dio između cipele i onog čvršćeg gaznog dijela.

--- Kraj citata ---
Kao sto vidis..nosene su a nisu pazene ali jos se komotno mogu koristiti. Nemam nikakvih problema sa djonom.
Da mi je jos jedan ovakav par.. paci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju