Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Gonic-obuka

<< < (39/61) > >>

lovacpd:

--- Citat: zelenadolina - 08. 02. 2010. 20:33:12 --- Ne lovim zeca,ali lovim s goničima, pa bi htio čuti zašto nije dobro da pas javlja prije podizanja,ili da javlja stariji trag ,ne znam zašto to nije dobro, ne prigovaram nego bi htio znati pa bi molio kolegu da mi objasni,hvala unaprijed.

--- Kraj citata ---
Kolega prvo zbog izvlacenja divljaci, ako pas mnogo postektava na starom tragu kretanja zeca zec a i ostala divljac ce se ladno izvuci....bez skoka sa loge

zelenadolina:
Hvala lovacpd ,nešto sam i predpostavljao ,a eto sad znam ,jer što se zeca tiče nemam nikakva iskustva a volio bih ga probati loviti ,samo kod nas ga nema pa mi je to uskraćeno.

panj:
Lovacpd slažen se sa tobon da je bolje kad pusti štek kad je diga zeca nego da poštekiva. Ali ima puno ljudi koji vole poštekivanje i traže baš takve pse.

lovacpd:

--- Citat: zelenadolina - 09. 02. 2010. 11:26:27 ---Hvala lovacpd ,nešto sam i predpostavljao ,a eto sad znam ,jer što se zeca tiče nemam nikakva iskustva a volio bih ga probati loviti ,samo kod nas ga nema pa mi je to uskraćeno.

--- Kraj citata ---
I kod mene ga fali..ali meni nista ljepse nego kad ga ker digne.....
--- Citat: panj - 09. 02. 2010. 11:29:56 ---Lovacpd slažen se sa tobon da je bolje kad pusti štek kad je diga zeca nego da poštekiva. Ali ima puno ljudi koji vole poštekivanje i traže baš takve pse.

--- Kraj citata ---
Nacin lova mnogo toga diriguje...recimo za lov Ds najbolje je kad javlja stari trag...ali ko ce sve imati...

peca:
ako pas malo ispred loge javi trag zec skoči i pas ga u dosta slučaja vidi i onda se javi onaj dragi zvuk (jako kevčanje ) i znaš da je digo zeca i da mu je blizu po meni treba malo lakše pustiti glas ali netreba puto poketivati z10  :smil4226ce1d491b5: :smil4226ce1d491b5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju