Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Gonic-obuka
SEJFO:
Pozdrav!!! zagi
Hercegovac ne brini.... strpljen ,spašen.... kuja će da prorene....ne brini,,,,vidiš da se igra,,,ama baraci malo kasne,,, (dok ne skontaju) ;) ;) ;) ;D d4 d4 zagi
Pepi18KA:
isto iskustvo sam imao ja,tj.moj otac...već spomenuti njemački gonič...proradio sa pola godine starosti a drugu godinu nije dočekao...prilikom jednog lova naletio na otprije ranjenog vepra,i taj dan vepar bio napucan al se izvukao i pas otišao za njim i nije se nikad vratio... paci paci...
ipak je bolje da on proradi kasnije i postane sigurniji...bit će dugotrajniji... zagi zagi zagi
jasmin:
Kolega,moras imati strpljenja i moras raditi sa njom,veruj mi da ce da krene i kad krene videces sta je lovni pas,samo to sto je pametan vredece mnogo vise nego sto goni.Moj barak je u subotu otisao za srnom preko 40 km od mesta gde je pusten,i sinoc sam ga nasao,vratio se na isto mesto.Imam iskustva sa psima koji kasnije krecu,moj drug kupio je kera od 1,5 god i nije hteo da mrdne.Izvodio ga je,strvili smo ga,i isplatilo se,juce sam slusao tog kera gonio je lisicu 5 sati i 20 minuta,prosto nisam mogao da verujem.Samo strpljenje:):),srecno!!!
HERCEGOVAC:
Ma ija kontam mora protjerat pa vucijaka pustaj protjret ce a ne lovno sto se mene tice nekaga jos dvije godine ima hrane nemoze je pojest a izvodim je redovno ja mislim bice to kera ipo nadat se zagi zagi
jasmin:
Ma sigurno ce krenuti,a i ti kazes da su joj roditelji radni,geni su cudo to je sigurno:):)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju