Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Gonic-obuka
nikola758:
pa i nema na šipanu puno divljih svinja šipan je velik ali ovaj prijatelj što radi u vatrogascima on je presjednik lovačke udruge a i zapovjednikje dvd šipan on tvrdi da ih na cijelom utoku nema više od 30 komada mi idemo uveče ovdje u lov na čekui kad je mjesec i kad nije stavimo mu dvije šake kukuruza i kakve plave ribe i on na to dođe po noći ali to ogradimo kamenjima napravimo ko neku piramidu i kad on dođe ta kamenja razbaca njuškom i onda ga osvjetlimo baterijom i pucaš pretežno duplom nulom sad mi ga je neki dan susjed ubio bilo je u njemu 70 kila prvo je došao blizu mene i nije mi izašo na kukuruz vjerojatno me osjetio nego je izašo na njega pa ga je on ubio
nikola758:
i onda sam kad smo ga derali uzeo dvije noge i dao mom malom posavcu da se igra,i reko mi je ovaj prijatelj da kad ga šetam ne smijem puno vodit kroz mjesto dje ima puno ljudi nego što više u šumu netko govori ovako netko onako
nikola758:
znači ovo sa kobasicom dovedem psa negdje prvo ga zavežem jeli on smije vidjet tu kobasicu kuda vućem ili ne i onda je vućem i kad sam je odvukao 50 koraka vratm se po psa zavežem mu povodac i traži kobasicu zašto treba bočno nisam ovo nikad radio pa ne zanm
aski:
--- Citat: nikola758 - 22. 06. 2013. 15:32:40 ---pa i nema na šipanu puno divljih svinja šipan je velik ali ovaj prijatelj što radi u vatrogascima on je presjednik lovačke udruge a i zapovjednikje dvd šipan on tvrdi da ih na cijelom utoku nema više od 30 komada mi idemo uveče ovdje u lov na čekui kad je mjesec i kad nije stavimo mu dvije šake kukuruza i kakve plave ribe i on na to dođe po noći ali to ogradimo kamenjima napravimo ko neku piramidu i kad on dođe ta kamenja razbaca njuškom i onda ga osvjetlimo baterijom i pucaš pretežno duplom nulom sad mi ga je neki dan susjed ubio bilo je u njemu 70 kila prvo je došao blizu mene i nije mi izašo na kukuruz vjerojatno me osjetio nego je izašo na njega pa ga je on ubio
--- Kraj citata ---
nemogu vjerovat i još se to piše ovgje
zhrvoje:
Mnogi ce se na ovo naljutit, ali ovo gore lijepo opisuje stanje lovstva u Dalmaciji i prosjecnog dalmatinskog lovca...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju