Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Krvni trag u praksi

<< < (53/82) > >>

Zoran:
.....evo ovako kolega puca srnjaka, ja i on idemo prema njemu on se digne i šprint  :shok: ozivio, a pas za njom jedanput dignut pa je nakon 200metara zalego diže ga ponovo pas  i nakon nekih još 100metra obara ga!

moje iskustvo!!!! e sad o cemu se ovdje radi? o svemu samo ovo nema veze sa krvnim tragom!

Macak:

--- Citat: Nosler - 20. 01. 2010. 13:45:12 ---Mozda je nekom cudno,ali ja volim kad se saceka bar 15-20 min prije nego sto se uopste krene na mjesto nastrela...to ja upraznjavam u svakom slucaju.

--- Kraj citata ---

Ja cekam cak i duze, prije nego sto pocnem u potragu, vecinom nakon 30 minuta krecem .

Nosler:

--- Citat: Macak - 20. 01. 2010. 13:54:19 ---
--- Citat: Nosler - 20. 01. 2010. 13:45:12 ---Mozda je nekom cudno,ali ja volim kad se saceka bar 15-20 min prije nego sto se uopste krene na mjesto nastrela...to ja upraznjavam u svakom slucaju.

--- Kraj citata ---

Ja cekam cak i duze, prije nego sto pocnem u potragu, vecinom nakon 30 minuta krecem .

--- Kraj citata ---
Da pojasnim..izadje srnjak,ja puknem,on padne ili ode,ja u to vrijeme repetiram i...cekam 15-20min i tek onda idem da vidim sta je to "veliki bijeli lovac" napravio,tj.ili nadjem divljac ili imam posao ispred sebe...na to sam mislio! d4
Znaci ne trcim odmah da vidim sta se desilo nego sacekam.

Macak:
Imamo isti obicaj Nosler...Smatram da je greska ici odmah u potragu, jer ako pogodak nije dobar i ti ides za njom, divljac se samo vise udaljiti sa mjesta nastrela. Ovako ona ne odlazi daleko, smiri se i iskrvari.

Lazar:
ja dosad mislio da je ko krava ,al ako je ko konj  fre fre sad sam malo zbunjen  hao hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju