Optike i nosači > Optike
Deon MARCH optike (Japan)
Fratt:
Baš gledam ali nema ni jednog standardnog lovačkog durbina...morat ću 4K funti spiskat na alkohol i žene... zagi
Kizzo06:
--- Citat: Lazar - 30. 07. 2013. 13:30:10 ---kolega sve je to teorija , probo sam ih sve prakticno , sjedni uvece na ceku kad lovis srnjaka il ds pa probaj sa marchom, nightforcom , pm serijom od bendera a onda uzmi zeiss il swarovskog svanuce ti zagi
--- Kraj citata ---
Očito te jebe dioptrija...
Lazar:
--- Citat: Kizzo06 - 30. 07. 2013. 20:14:59 ---
--- Citat: Lazar - 30. 07. 2013. 13:30:10 ---kolega sve je to teorija , probo sam ih sve prakticno , sjedni uvece na ceku kad lovis srnjaka il ds pa probaj sa marchom, nightforcom , pm serijom od bendera a onda uzmi zeiss il swarovskog svanuce ti zagi
--- Kraj citata ---
Očito te jebe dioptrija...
--- Kraj citata ---
jok vec tavrljanja stecenim iskustvima sa googla , do prije 5 godina mislili svijet optike se zavrsava sa bushnelom i sarajevskim zrakom a sad se prosipa pamet o nekim march optikama koju nikad u zivotu nisi vidili niti su u stanju kupit al vazno da se dr.a po kojekakvim tabl8cama sa brojkama po net zagi
da sad neispane da mach nevalja , to je vrhunska optika , mala grupa entuzijasta rucnim radom sklapa malu kolicinu optika sa vrlo skupim komponentama , visoka cijena optike ne rezultira zbog extra kvaliteta vec zbog rucnog rada koji nije ekonomican , koupovine tudjih komponenti jer nema sopstvene proizvodnje .....
perop:
Odg: MARCH optike (Japan)
« Odgovori #3 : 18. 04. 2010. 15:02:02 »
Citat:
ima njih vec poduze, al da su bas planule neznam gdje u njemackoj ih niko nece , u lovackim krugovima nepredstavljaju nikakkvu ulogu a u sportu vrijeme ce pokazat mislim da ce tajno nestat sa njemackog trzista isto tako tajno ko sto su se pojavili
« Zadnja izmjena: 18. 04. 2010. 15:04:16 Lazar »
Citat: Lazar - Danas u 13:30:10
da sad neispane da mach nevalja , to je vrhunska optika , mala grupa entuzijasta rucnim radom sklapa malu kolicinu optika sa vrlo skupim komponentama , visoka cijena optike ne rezultira zbog extra kvaliteta vec zbog rucnog rada koji nije ekonomican , koupovine tudjih komponenti jer nema sopstvene proizvodnje .....
Verba volant scripta manent !
Lazar:
i sta pokusavas da kazes , da pricas o optici koju nikad nisi vidio , ponesi je u lov , uporedi sa ostalim optikama pa nesto napisi , ja sam je probo i nemoze se poredit sa velikim evropskim optikama jedino ako se ds i srnjaci pocnu lovit oko 3 sata popode , kako sam vecinu veprova odstrijelio oko 3 ujutru ja i march nikad necemo postai prijatelji niti cemo vuse zajedno u lov
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju