Optike i nosači > Optike
Deon MARCH optike (Japan)
perop:
Probao si Deon March Scope u 3 sata ujutro gledajući DS ili u 3sata popodne gledajući srnjake uspoređujući Deon March s Europskom optikom - HA-HA -HA Lazare e stvarno imaš smisla za humor?
Uostalom ovdje ne pričamo o srnjacima i DS nego o optičkim performansama po meni jedne od najboljih optika na svijetu.
Lazar:
jebes performansu kad u sumrak nemozes da prepoznas jel ds il panj
Goran:
Nema sta nisi probao covjece! Jedva cekam da se sjetis da odgovoris na moje ranije pitanje pa da nesto naucim.
Neke stvari stvarno nemaju smisla...
Lazar:
--- Citat: Goran - 30. 07. 2013. 22:52:43 ---Nema sta nisi probao covjece! Jedva cekam da se sjetis da odgovoris na moje ranije pitanje pa da nesto naucim.
Neke stvari stvarno nemaju smisla...
--- Kraj citata ---
probo mozda vise od tebe al ti to ovoj raji lijepo prezentiras , neznam sta si me pito jer postove necitam cesto al pitaj ponovo pa da odgovorim ako budem znao
perop:
Autor: Lazar
« : Danas u 22:43:59 » Umetanje Citata
jebes performansu kad u sumrak nemozes da prepoznas jel ds il panj
Lazare to nije baš tako, neki američki vrhunski optički stručnjaci kažu da Deon March imaa staklo ravno Swarovskom pa tvrde da je čak i bolje. To je ipak stvar ukusa i ocjene optičkih stručnjaka. Što misliš kako bi li ova optika dobro došla za lov divokoze, srnjaka, muflona i dr. dakle tamo gdje treba potegnuti daleko.
Ćudi me da veliki Zeiss ima samo povećanje X4 to je stvarno skromno za ovog optičkog giganta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju