Optike i nosači > Optike

Nikon vs Leupold

<< < (5/12) > >>

vuk sa motajice:
Ako vi smatrate pod lose optike za pocetak Meoptu Artemis, Leupold VX3, Leupold VXR, Nikon Monarch 7, Vortex Viper, i itd oprostite onda kolege, zar je imati Swara Z8 ili Zeiss V8 sve montiraj i on ce sam da obara divljac. Mislim svaka cast ali necu dalje komentarisati nista.

deeejan:
ma nitko to nije rekao kolega, al ak si covjek moze priustit, ako novac nije problem, a ocito nije, zasto ne...
i ja bi da mogu.
svi mi lovimo s onim sta imamo, s onim sta nam dopusta financijsko stanje. da mozemo izdvojit vise, lovili bi s necim boljim, da novac nije u pitanju, lovili bi s necim najboljim...
to je normalno zagi

Traper.:
Ova tena prelazi u sprdacinu.Oprostite.

milohnic1983:
Kolega ma nije sprdačina, malo se šalimo , ja sam samo pitao za savjet između dvije optike jer sam mislio da je swarovski malo precjenjen ali valjda nije kad ga puno ljudi preporučuje šta na ovom forumu šta globalno na netu. Mislim da je svaka optika dovoljno dobra koliko i čovjek koji ju koristi tako da znam da necu bit nista bolji zbog skuplje optike ali ako cu bit sretan meni je to dovoljno. I ne pokušavamo umanjiti kvalitetu niti jedne optike gore navedene jer sam i sam bio spreman uzeti jednu od njih a ništa još nije ni iskljuceno , čista razmjena mišljenja i malo zezanja . ispričavam se ako smo ikoga uvrijedili jer to nije bila namjera

Gabro:
Malo smo se šalili ali smo i kolegi prenjeli svoja mišljenja, ja mislim da je on shvatio poantu. Nitko nikad nije rekao da su spomenute optike više srednje klase loše - dapače. Jedan prosječni lovac teško če primjetit nekakavu razliku naspram premimum klase i teško če to kraja iscrpiti mogučnosti tih optika. I sam možda stavim na neku pušku u budučnosti neku od tih optika, ne vidim u tome ništa loše. Ali isto tako ne može svatko mirit svojim metrom, nije svakome kuna ista, ako čovjek može sebi priuštit najskuplje svaka čast, samo naprijed. I taj psihološki moment ima svoje, kad znaš da si uzeo najbolje šta si mogao, taj smješak šta kolega spominje kad otvoriš ormar i uzmeš pušku i 100% si siguran da če oprema odradit sve šta treba a jedina greška može doć sa tvoje strane. Nitko mu ne kaže da to apsolutno mora imat i da mora svoju dicu zakinut za mlijeko i kruh da bi to kupio ali ako se čovjek može počastit neka se počasti jedan je život .... Isto tako i škoda i BMW imaju svoje kupce a oboje su dobri auti i ne fali ništa ni jednom ni drugom... Samo koja oprema bila da bila kad se kompletira triba šta više u lov, da je i najbolja na svitu za qrac je kad stoji u ormaru... Ne bije boj svijetlo oružje nego srce u junaka... zagi zagi zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju