Optike i nosači > Optike

Optika SUTTER

<< < (6/12) > >>

mate:
Janez

hvala...

pogledat ću što se nudi....

Izet:
Pozz ljudi. dobio sam optiku G M B 3-9x40. Imam karabin kalibra 8x57, Da li mi neko moze nesto vise reci o kvalitetu optike i da li podrzava ovaj kalibar?? Unapred hvala

Andrej7777:
Pozz !
Evo ljudi ovako malo o optici SHUTTER
JA POSJEDUJEM OPTIKU SUTTER 3-12X 50 SA OSVIJETLJENJEM VEC 2.2 GODINE NA 8  x 57 koja kako i svi znamo ima izrazito jaki shus . Uglavnom optika zadovoljava sve moje uvijete .DRZI SUS DOBRO I TO JAKO DOBRO GRUPIRA I NIKADA NIJE FULALA METU . VJERUJTE MI JA JAKO CESTO ODLAZIM U LOV I CESTI SAM POSJETIOC STRELJANA SA TOM PUSKOM I OPTIKOM.
UGLAVNOM SVE POHVALE ZA TU OPTIKU I PREPORUCAM ZA KUPNJU . CIJENA VRHUNSKA A I OPTIKA VRHUNSKA.
PRIJE NJE SAM IMAO TASCO TITAN ORIGINAL JAPANSKU KOJA NIJE BAS TAKO DOBRO GRUPIRALA KAO OVA SHUTTEROVA A TREBALA BI BITI PUNO BOLJA
UPRAVO SAM SI NARUCIO JOS JEDNU SHUTTER OPTIKU ZA MALOKALIBARSKU PUSKU.
DEFINITIVNO PREPORUKA

springo:

TomTom:

--- Citat: Andrej7777 - 04. 05. 2016. 17:13:33 ---Pozz !
Evo ljudi ovako malo o optici SHUTTER
JA POSJEDUJEM OPTIKU SUTTER 3-12X 50 SA OSVIJETLJENJEM VEC 2.2 GODINE NA 8  x 57 koja kako i svi znamo ima izrazito jaki shus . Uglavnom optika zadovoljava sve moje uvijete .DRZI SUS DOBRO I TO JAKO DOBRO GRUPIRA I NIKADA NIJE FULALA METU . VJERUJTE MI JA JAKO CESTO ODLAZIM U LOV I CESTI SAM POSJETIOC STRELJANA SA TOM PUSKOM I OPTIKOM.
UGLAVNOM SVE POHVALE ZA TU OPTIKU I PREPORUCAM ZA KUPNJU . CIJENA VRHUNSKA A I OPTIKA VRHUNSKA.
PRIJE NJE SAM IMAO TASCO TITAN ORIGINAL JAPANSKU KOJA NIJE BAS TAKO DOBRO GRUPIRALA KAO OVA SHUTTEROVA A TREBALA BI BITI PUNO BOLJA
UPRAVO SAM SI NARUCIO JOS JEDNU SHUTTER OPTIKU ZA MALOKALIBARSKU PUSKU.
DEFINITIVNO PREPORUKA

--- Kraj citata ---
Pozz kolega! Gdje se može kupiti navedena optika?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju