Optike i nosači > Optike

Optika SUTTER

<< < (7/12) > >>

dreger:
Tom koji je Suter u pitanju,premijum(tubus 30mm) ili obicni sa tubusom 24,5mm?

sheytan:
Dreger, ne unosi dodatnu pometnju, Premium su SKUPLJI modeli, mozda jesu svi 30mm, ali postoje i obichni 30mm, i oni su DOKAZANO POUZDANI I TRAJNI!  zagi

dreger:
Nije mi bila namera za pometnju,nisam onda dobro pazio na casu,hvala na pojasnjenu sheky.
a bila je i greska u koracima i pitanje je bilo za Andreja a ne Toma.nesto mi pukla licna veceras ;D
znaci generalno pitanje je dali je rec o Suter premijumu?ovo sto je Andrej napisao?

Andrej7777:
Pozz !
Prvo se ispricavam za naziv. Pisao sam na brzinu nije SHUTTER NEGO SUTTER

IMA JEDAN COVJEK U VUKOVARU I DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU MU JE 30 KN. JEFTINIJE SU MU NEGO U NJIHOVOM DUCANU U NJEMACKOJ .
OVO VAM JE NJEGOV BROJ : 099/5094-965
Moram ga malo izreklamirati zato jer mi je rekao kad sam kupio prvu njegvo optiku SUTTER za karabin 8 x 57 da ih vec dugo prodaje i da ih jako puno proda i da ama bas nikada nije imao reklamaciju na nju a ja sam bio malo skeptican ali sam je ipak uzeo da probam posto nije bila toliko skupa i drago mi je da sam je kupio zato jer sam sada PREZADOVOLJAN NJOME

Andrej7777:
Pozz !

Radi se o PREMIJERU

Neces pozaliti ako kupis .

Ako kupis molim te napisi nesto o njoj da cujem tvoja iskustva sa njome

Jer na raznim forumima je 50/50 neko veli da mu je vrhunska kao i meni a drugi vele da im je losa kao i za sve ostale stvari koje covjek kupuje u zivotu . Nekome su super a nekome ne.

Uglavnom ja nikada nisam imao problema sa njome .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju