Lovna kinologija > Prehrana pasa

Problem jedenja kod psa

<< < (3/5) > >>

SEJFO:

--- Citat: Kobasan - 09. 12. 2008. 00:16:13 ---U mene kad mu bacim komad kruha skoci metar u zrak i uhvati.proguta i ne zvace.a najvise voli kad ostane pola serpe graha pa kad mu zadrobim pola kruha.ma tusi se jeduci.
moram priznat tako je od malena pa valjda ne zna za bolje  :laugh:
Isto tako jedu samo jednom dnevno i to oko 17:00 sati i to je sve.
jeli su nekad i 2 puta dnevno al to im je uticalo na kondiciju i sami izgled.
Inace gonici se preko ljeta udebljaju a zimi kad sezona lova pocne dodju u kondiciju nakon par lovova.

--- Kraj citata ---

Ja sam tako hranio pa mi pomrli!!!! rol rol

almir:
pozdrav Jura i ja sam imao taj problem pa sam kupio
VITAMIN CAL  http://www.ddlzagreb.hr/16471.aspx
i sad jede. Cijena pakovanja od pola kile je 60kn a doziranje je
od 1 do 5 žličice za čaj ovisno o veličini psa.

kerber:
kupi mu u mesnici grkljana i nemoj kuhati i gubiti vreme daj mu sirovo 1kg grkljana 2,5 kune ima da se glacne za 7 dana udebljaj ga sa tim a tek onda napravi rez i prilagođavaj ga na suho ako želiš ali ne na hrane 15 kg 100 kuna s tim nemožeš hraniti goniča preko zime ima da bude usukan kao štap u pola sezone a sad mu treba zaliha energije zbog zime............

Jackal:
Ako si hranio psa od malena sa kuhanom hranom, teško će prihvatiti kupovnu. Prije navedene metode su naizgled surove ali učinkovite.
Moj savjet ti je da kupiš Chappi konzerve (duo meat rolls) i suhu hranu ali ne neku 100 kn=15 kg nego barem primium hranu (250 kn=15 kg) i to pomiješaš. Imao sam sličan problem kao i ti. Ove konzerve sam naveo iz razloga što su to mesne okruglice sa povrćem u umaku (slično kuhanoj hrani). Na početku stavi malo više konzerve, a manje suhe hrane, pa s vremenom mijenjaj omjer dok na kraju ne ostane samo suha hrana. Trebalo bi upaliti.

Jackal:
Zaboravio sam istaknuti da nikako ne kupuješ Chappi suhu hranu, jer je po kvaliteti totalna suprotnost konzervama, tj. loša je do bola. Moji psi jedu sve ali Chappi i Pedigre suhu hranu niti pomirisati, dok konzerve jedu bez greške

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju