Streljaštvo > Streljane

Civilna streljana za pušku u području Zagreba. Utopija ili ??

<< < (3/23) > >>

skyangel:
i onda ga pitaš kad recimo pukne srnjaka u but i razvali ga cijelog jel se to tak radič kaj da je otišoč kaj imaš sad od njegač odgovor: sinek, ti si se u pesku još igral dok sam ja srnjake streljal. to je škart i glavno da je opal!

p.s. bio je godišnjak sa prvim rogom, tek su mu se parošci počeli granat u četverca. DOBAR ŠKART!  >:(

Linus:
O tome ti ja pričam! Zbog obaveza na poslu nisam išao u lov jedno 6 mjeseci i ne mogu reči da sam zaboravio pucati ali mi je trebalo par šuseva da se naštelam i opustim prilikom pucanja (jako bitno!!!), a daj zamisli onda one koji u čitavoj godini ispale 10-20 metak pa oni ne mogu biti precizni ni da hoče i onda se čude kad fulaju.
HOčEMO STRELJANU!!! d7

skyangel:
no dobro. smjena generacija polako nastupa i mi dolazimo na svoje. polako se infiltriravamo u hijerarhiju. dogurali smo do izvršnog odbora, a za 2 godine planiramo i predsjedništvo preuzet. hehe. vrijeme je da umirovimo fosile...  ;D

Bobi:

--- Citat: Linus - 22. 08. 2007. 13:16:57 ---O tome ti ja pričam! Zbog obaveza na poslu nisam išao u lov jedno 6 mjeseci i ne mogu reči da sam zaboravio pucati ali mi je trebalo par šuseva da se naštelam i opustim prilikom pucanja (jako bitno!!!), a daj zamisli onda one koji u čitavoj godini ispale 10-20 metak pa oni ne mogu biti precizni ni da hoče i onda se čude kad fulaju.
HOčEMO STRELJANU!!! d7

--- Kraj citata ---

Slazem se s vama, ja imam isti problem...
Nakon sto sam zamijenio musicu i zadnji nisan uspio sam puknuti svega 3 metka i to je sve, a to je nista... Kazu pucaju sumi, a lovnik nas moli da ne pucamo ako ne moramo, jer da se ljudi zale ako se puca bezveze, katastrofa... Jos samo cekam da pocnu traziti opravdanje za svaki metak, a streljane nema nigdje u blizini...
Apsolutno dajem podrsku da se nesto tako napravi...

Ispravite me ako grijesim, pa zar nije Eurograd spominjao neku izradu karabinske streljane, a kada sam zadnji  puta bio kod njih rekli su da nista od togač Mislim da sam to cak procitao u Dobroj Kobi na njihovom oglasu!

dean:

--- Citat: skyangel - 22. 08. 2007. 13:13:31 ---i onda ga pitaš kad recimo pukne srnjaka u but i razvali ga cijelog jel se to tak radič kaj da je otišoč kaj imaš sad od njegač odgovor: sinek, ti si se u pesku još igral dok sam ja srnjake streljal. to je škart i glavno da je opal!

p.s. bio je godišnjak sa prvim rogom, tek su mu se parošci počeli granat u četverca. DOBAR ŠKART!  >:(

--- Kraj citata ---
Ja na to velim, da ali vaše vrijeme je bilo onda kad sam se ja igrao u pijesku, a vi čete za 5 godina biti hokejaš. Hočete li da Vas pozdravimo i sječamo Vas se po nečem lijepom ili da okrenemo glavuč Po nečem kaj ste nas naučili ili nas samo kritizirali, a ne posržavali nas koji radimo u intersu našeg društvač
Pošto su na odlasku, a mi na dolasku. Naučimo ih nečemu, jer imam par takvih u društvu. Tipa, ja sam tu 30 godina, znam ja. Ja ga pitam koji ste trag ostavili osim kaj ste lovili. Ja sam tu 2 godine i sudjelovao sam u izgradnji 7 čeka, a vič Ali tako ih ne možeš zvat na red ako ne radiš ili imaš putra na glavi! Kako volim biti bezobrana kad sam u pravu! Uh!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju