Streljaštvo > Streljane

Gdje isprobavati svoje oruzje i kome se javiti?

<< < (3/9) > >>

SSG:

--- Citat: pirelli - 19. 02. 2008. 09:07:24 ---Ajmo se sloziti pa nekako pokrenuti ovo pitanje kod nadleznih tijela! Ali kako, sto napraviti?

--- Kraj citata ---

Napisati peticiju svih nas lovaca ovdje sa foruma(mislim na lovce iz RH) koja bi se potpisivala na idućem okupljanju pa ju poslati HLS-u,možda upali.Ima li ko kakav drugi prijedlog ččč

SSG:

--- Citat: pirelli - 19. 02. 2008. 13:31:36 ---Dobar prijedlog! A sto mislis da je pokusati nesto sa nadleznim u svojoj opcini, zupaniji ili slicno?

--- Kraj citata ---

Može i preko županijskih saveza ali pitanje je koliko su oni zainteresirani.Moja županija je upitna,Pavliću je i onako bitna samopromocija,a Štalcar je priča za sebe.... >:(

blackpowder:

--- Citat: pirelli - 07. 03. 2008. 09:13:28 ---Evo, ovim putem pozivam sve clanove foruma sa zadarskog podrucja koji bi bili spremni ujedinit se pa da pokrenemo javno pitanje oko toga u nasoj zupaniji, jer istinski ljubitelji nemaju kamo poci pucati, osim na divlje, kada se zbog straha od sankcija ne moze dobro ni skoncentrirati! Eto, ako ima takvih, jer svi smo u istom problemu, neka se jave pa mozda skupa uspijemo, a ako netko od ostalih forumasa ima neki "recept" neka mi javi! Hvala!!!

--- Kraj citata ---

Vi u zadru imate krasnu streljanu samo što je Leo Brukner iz svojih interesa tamo instalirao teren za mali nogomet na umjetnoj travi

blackpowder:

--- Citat: pirelli - 07. 03. 2008. 20:43:13 ---Ne znam na koju mislis! Ova za pucati na glinene golube je aktivna i to nam ne fali...Bas me zanima o cemu se radi!!!

--- Kraj citata ---

Streljana Streljačkog saveza.

blackpowder:

--- Citat: pirelli - 08. 03. 2008. 11:26:23 ---Da, ima neka tamo, raspitivao sam se kod njih, ali vrlo rijetko se puca... Ne znam zasto je tako!

--- Kraj citata ---

zato što su postavili umjetnu travu za mali nogomet još prije par godina. dali se i dalje igra nogomet tamo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju