Streljaštvo > Streljane
Gdje isprobavati svoje oruzje i kome se javiti?
Acam49:
Ali, strelista su nekad problem. Daleko i radno vreme koje neodgovara prosecnom zaposlenom na nasim prostorima.
Zivela penzija!
sile:
--- Citat: grom - 20. 03. 2013. 13:17:54 ---Javi se Gogi, sigurno ima neka pozicija. U lovištu je dozvoljeno pucati,vodi računa da je daleko od naselja i da zrno završi na sigurnom. Svako društvo može urediti takvo mjesto i uz javljanje u lokalnu PP nema nikakvih problema, neka priča tko što hoće ali je to zakonski ispravno.
--- Kraj citata ---
u lovištu na pogodnom mjestu se može organizirati proba lovačkog oružja bez nužnosti javljanja policiji...
Gabro:
--- Citat: duje - 20. 03. 2013. 11:53:52 ---a di cemo u Splitu?
--- Kraj citata ---
Zalosno je da nema u blizoj okolici nigdi streljana za puknit koji metak kad ti dojde. Ja se snalazim na razne nacine, podjem u zabacene dijelove lovista i slicno. Problem je u nas nac misto da znas da nece metak udrit u kamen i zavrsit ne znam di a pogotovo malo veci pravac da se moze pucat na 200, 300 metara. Imam neke planove napravit neko prirucno streliste, nasut malo zemlje da se mozemo malo igrat.....Javi se blizu smo a vjerujem da imamo zajednicke prijatelje (ako si ti Duje sta radis s Gotom ).
RUSKI:
--- Citat: Gabro - 28. 03. 2014. 13:59:24 ---
--- Citat: duje - 20. 03. 2013. 11:53:52 ---a di cemo u Splitu?
--- Kraj citata ---
Zalosno je da nema u blizoj okolici nigdi streljana za puknit koji metak kad ti dojde. Ja se snalazim na razne nacine, podjem u zabacene dijelove lovista i slicno. Problem je u nas nac misto da znas da nece metak udrit u kamen i zavrsit ne znam di a pogotovo malo veci pravac da se moze pucat na 200, 300 metara. Imam neke planove napravit neko prirucno streliste, nasut malo zemlje da se mozemo malo igrat.....Javi se blizu smo a vjerujem da imamo zajednicke prijatelje (ako si ti Duje sta radis s Gotom ).
--- Kraj citata ---
Je malo je problematično jer tebi prečesto dodje Gabro puknit.Javi se ako ti bude triba ko na karioli za nasip znan ko ti može zajmit kariolu. rol
Gabro:
Evo ti roge !!!
A sta cu kad mi je drag miris baruta, nikad nije precesto d6
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju