Streljaštvo > Streljane

Gdje isprobavati svoje oruzje i kome se javiti?

<< < (7/9) > >>

Orion218:
Pozdrav

Zanima me di bi mogao malo pucat iz puške sačmarice u okolici Splita, ima li kakva streljana ili neka "pripizdina" di niko ne dolazi ? Ako ima ko kakav dobar savjet rado bi ga čuo, jer mislim ić uskoro u lov i volio bi se malo sprijateljit sa puškom prije odlaska u divljinu. Ne zanima me pucanje na glinene golubove nego samo neko mjesto di mogu ispucat nekoliko patrona na miru da vidim kako se pnašaju čokovi na pušci, kako se sačma prostire i kakva je puška za ciljat.

Također me zanim kome se trebam javljat (policija, lovočuvar...)  na pojedninoj lokaciji jer ne želim ostat bez oružja zbog takvog trivijalnog propusta.

Eto kolege ljudi lovci iz Splita i okolice raspišite se  ;D z1

sean86:
Ako nigdje ne nađeš adekvatno mjesto, najlakše ti je prijaviti lov sat vremena prije nego ideš na čekanje pa postavit metu i malo isprobati negdje u lovištu, naravno uzimajući u obzir okolinu i mir divljači

Antimon:
Streljana u Omišu,...javi se Jozi.
Možeš pucat karabinom do 150 m

ako trebaš broj javi mi se na PP

Orion218:
Ova u Omišu zvući dobro  d4

A jel ima išta okolo Splita , saznao sam neke poluinformacije o nekoj streljani u solinu/mravinjcima ...

Antimon:
ima streljana (parkur, trap, skeet) ali sumnjam da će ti doć samo za tebe da isprobaš pušku,...eventualno možeš dogovorit kad netko gore puca pa da ti dođeš obavit svoje...broj ti šaljem na PP

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju