Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (438/447) > >>

Goran:
 6.5-284 jos uvijek kralj za sve - 6.5mm kalibre. Imao sam prilike u NZ pucati wild cat 6.5-006 i to je radilo odlicno za lopatare.

grom:
Ukrali ste mi misao, čitam postove ranije i odmah mi 6.5x57 padne na pamet. Dobar kapacitet čahure, samo bi cijev trebala biti odgovarajuća za zrno po želji. Kolega ga ima i koristi, jedini je u društvu. On je prezadovoljan i kaže da ga ne bi mijenjao za ništa. Ima i 8x57, ali jedino 6.5 koristi za sve. Nekoliko svinja što sam vidio, odrađeno bez ikakvih problema.

roger:
6.5 su u pravilu duguljasta zrna za visokim sectional density, a to znaci probojnost.

A samim tim, ako se jos konstruiraju zasiljeni sa boat tailom, i rupicom na vrhu, onda im je izrazito visok BC, i fantasticni su za dalekometno streljastvo.

Sve u svemu, jedno malo balisticko cudo za svaku namjenu! z1

Goran:
Mnogi stari ili klasicni kalibri kad se unaprijede sa modernim barutima, kapislama i zrnima dobiju daleko bolje performanse i ucinak. 6.5x57 i 7x64 bi bili dobri primjeri. 6.5 i 7 mm zrna su dalkeo otisla i nude jako puno dobrih opcija a ugodni su za pucanje i time pomognu preciznosti i komforu strelca.

Goran:
Mnogi zaljubljenici u roloading i LR trebaju znati prosjecnu brzinu svog projektila da bi bolje znali externu balistiku svoje puske ili projektila. Jedan od nacina je Labradar uredjaj.

OFICIJELNI VIDEO:

Ako neko do vas ima ili koristi zanimala bi me vasa iskustva.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju