Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (51/448) > >>

Goran:
Pametno! Ja cu paziti da  manje pisem i ne smetam  labudovima!

Macak:

--- Citat: Goran - 20. 03. 2009. 23:44:21 ---Pametno! Ja cu paziti da  manje pisem i ne smetam  labudovima!

--- Kraj citata ---

Samo ti pisi Gorane i podjeli tvoja iskustva sa nama d4

Goran:
Mozda bi bilo bolje da vise sutim i idem u lov ili streljanu i ne sekiram se oko gluposti. Ovo je dobra tema i steta je da propadne. Ne nadjose mi jos gresku u tekstu ( osim u stampanju ) pa me se zele ovako rijestiti. S&L je u pravu: treba se drzati teme a ne biti previse personalan, egoista ili antiprotivan svemu da bi se druge zaje#### ili unistavalo temu. Mislim da sam na obe teme dosta toga napisao pa sad nek izvole ovi znalci. Neka pogleda temu lov u Kanadi pa nek vidi sta tamo lovci rade ili nek se maknu i  Kanadjani. Bezgranicna ogranicenost!!!

Goran:
Vise necu mjesati lov na ovoj temi sa streljastvom na vece udaljenosti. Izvinjavam se svim ucesnicima. kao sto su S&L i Blackpowder pravilo napomenuli teme su totalno razlicite pa ih ne bi trebali mjesati.

dean:

--- Citat: Goran - 20. 03. 2009. 23:44:21 ---Pametno! Ja cu paziti da  manje pisem i ne smetam  labudovima!

--- Kraj citata ---
Prvo gledati od koga ide a onda kaj ide...
Ne beri brigu, nego deri po svome. Najčešće najviše  :pferd: oni koji pojma nemaju niti ih ne zanima. A mi ostali šutimo, čitamo, skupljamo iskustva, te pitamo ako nam nekaj nije jasno... Hvala ti kaj svoje ogromno iskustvo o balistici dijeliš s nama!  d4  z10  z1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju