Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (52/448) > >>

Aguila:
Gorane samo nastavi.  just d4

Hubert.ctg:

--- Citat: Schultz and Larsen - 20. 03. 2009. 18:35:37 ---
Na ovoj temi ostaje LOV na velikim daljinama i o tome da se pise, a da se na
onoj pise o opremi, tehnici, puskama, kalibrima itd. vezano za
STRELJASTVO.

--- Kraj citata ---
bravooo
U potpunosti podržavam učinjeno.
Još jednom napominjem da sam pristalica lova do 200 metara na plemenitu divljač, te eventualno pucanja do 300 metara na predatore, iako je upitno koliko je to pametno, jer je npr. lisica na toj udaljenosti vrlo mala meta, a dotična također pati ako je ranjena...
Pucanje na 300 i više na metu je za podržati, pošto na taj način spoznajemo svoje granice, kao i mogučnosti oružja i streljiva.
Svima skupa srdačni pozdravi iz hladnih i vjetrovitih, ali ipak suncem okupanih Šibica, uz želju za što uspješniji razvoj ove dvije teme.

SEJFO:
 POZDRAV!!! d4
Smatram da svako pucanje na bilo koju divljač na daljinama preko 150 m. nije humano ni za čovjeka ni za divljač!!  Svim snajperistima koji  pogađaju na većim daljinama, čestitam na hrabrosti da pucaju na te daljine uz napomenu da magnumi ipak trzaju. Slobodno  napišite da sam laik da ne razumijem , al ću VAM-a stručnjacima isto napomenuti da na forumu ima ljudi koji vam se za pojedine postove smiju u brk (ja nisam taj- ja sam stvarno laik) i koji sigurno znaju puno više od pojedinaca ( koji sve znaju ) al im se nešto ne izlaže (piše) !!!! ref ref ref ref ref ref

draganco:
Momci smirite malo strasti zagi.

Lov na svim Kontinentima nije isti, zato smo tu da razmenimo iskustva.
Hvalenje i cinizam ostavimo po strani.
 teaa

medo:

--- Citat: Goran - 20. 03. 2009. 23:44:21 ---Pametno! Ja cu paziti da  manje pisem i ne smetam  labudovima!

--- Kraj citata ---

Radije zanemari jal i gluposti ;)
Pisi i ne obaziri se na ono sto nema pokrica ili radije zadrzi za sebe i podijeli s ekipom preko PM-a.

pogledaj grupu d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju