Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (136/448) > >>

grom:
U pripizdinu pa s brda na brdo... z14

Gabro:
A to i radimo ali nije to to. Bilo bi bolje da mozes lipo doc na predvidjeno mjesto za to ne razbijat glavu di ce metak vrcnit od stine i oce li ko bit u terenu a da ne znas.
Jos jedna prava stvar streljane uvijek mozes nac nekoga sa vise iskustva od tebe i neke stvari naucit i pokupit poneki korisni savjet, druzit sa drugim "zarazenim" ljudima....

grom:
Toga u Dalmaciji baš fali. Recimo ja i jedan prijatelj kad počnemo pričati o tome, ostali vrte očima. A pojma nemaju, bitno je bilo kakav metak u pušku i ako ih ispali 5 u sezoni dobro je. Ja se slomio dok nisam nabavio Geco plus, a oni kažu: sve je to isti k...c, PPu je zakon" . E jebi ga...

HS-2000:
E moj prijatelju Grome tako ti je to svagdje gdje su ljudi "starog kova"... uf
Ne možeš ti njih promjeniti nikako,tako ti je to i u Slavoniji,samo daj što jeftinije i sve je dobro...
Nekad mi je stvarno muka objašnjavati neke stvari,ali mene najviše boli što mladi lovci ne žele se nekad promjeniti ali na bolje ili makar poslušati... uf pljus
Pozdrav

Laufer 223:
U moje vrijeme su ljudi starog kova pucali RWS jer drugog nije bilo. Išli u Trst po traperice pa tutnuli koju kutiju u vrečicu među kavu. U domaćim trgovinama uz dobru "vezu" kod trgovca možda nešto "belota" na nabavnu dozvolu i to 30 kom godišnje i amen. Mislim da je danas ipak prisutno slabo financijsko stanje i nikome ne pada na pamet platiti metak 30-50 kn kad ga može dobiti za 8 istina ne tu kvalitetu, ali puca.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju