Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (31/42) > >>

Štef:
 Ma nisam ja u svom postu konkretno mislio na tebe samo sam iskoristio neke detalje iz
diskusije. U mnogo postova do sada se diskutiralo o grupama u 20 mm i slićne stvari.
 Ajmo mjere u milimetrima svi skupa ostavit za vojne snajperiste i strojare a držat
se onoga što smo učili na lovačkim ispitima i slušali od starijih kolega lovaca. Ljudi
su do sada već sve izmislili i ne treba izmišljat "toplu vodu", samo primjenit u pravom
trenutku. Malo sam OT, sorry.
 Malo šale: Sky, imam ideju za tebe. Ti uvijek prvi metak pukni u zrak a onda sa sljedećim
samo sastavljaš!  ;D

medicus:
Hm,sad sam se sjetio jedne priče gospodina koji radi u Eurogradu a vezana je uz Steyr karabine,naime,njegovo je iskustvo da karabini Steyr nisu ispucali, nakon sto su proizvedeni, određeni broj metaka te treba neko vrijeme i određeni broj streljiva da bi cijev počela nosit kako treba,gospodin mi je rekao da to primjerice nije slučaj sa Češkom zb.,kod njih se ispuca određen broj metaka te je cijev prilikom kupnje vec spremna za upotrebu.
On tvrdi da je došao do te spoznaje nakon što je bezuspješno pokušavao upucati novog Steyera.
E sad koliko je tu istine,ne znam,ali sky-ov karabin je zasigurno već ispucao tu kritičnu količinu streljiva ;D

skyangel:
pustimo steyra, ja koristim mauser sa bellerovom cijevi, umjesto steyra sam ženi kupil auto hehehe. A kaj se tiče kritičnog ispucavanja metaka, mislim da je tu nesuvislo pričati bilo kaj, ipak "tata" ima dugu povijest hehe.

Štef kaj se tiče tvog prijedloga, to mi svi predlažu, da prvo puknem v zrak ko pucanj upozorenja, a onda tek u divljač hehe. Komedijaši jedni, mene ste našli...  ;D

Štef:
 Mislim da frajer priča bajke! Još ak je bio onaj mladi
u dućanu (mislim da je brat od ovog u Zagrebu  ;D )koji
mi se jednom predstavio kao gazda, voli pričat bljezgarije
a pojma nema.

medicus:

--- Citat: Štef - 21. 05. 2008. 14:14:52 --- Mislim da frajer priča bajke! Još ak je bio onaj mladi
u dućanu (mislim da je brat od ovog u Zagrebu  ;D )koji
mi se jednom predstavio kao gazda, voli pričat bljezgarije
a pojma nema.

--- Kraj citata ---

Heeeeh,ne znam,ja kad nekaj tvrdim onda to volim i podkrijepit crno na bijelo,a pošto se ne kužim previše u te stvari volim pitat,pa me baš zanima kaj bu ekipa znalaca rekla na to.
Ne mogu reči da ta teorija nikak ne drži vodu,ima nešto logike u njoj,al nek ljudi potvrde ili opovrgnu ak znaju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju