Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (5/42) > >>

Huntercro:
Slažem se sa vašim mišljenjima potpuno.  d4. I vidjeli ste u Gradištu opet je lovac lovca ranio PP-om iako je zabranjeno loviti svinje i ostalu divljač s njime još uvijek je omiljen kod velikog dijela lovaca nažalost.

medo:
To mi nije jasno da ima jos puno mladih koji misle kao njihovi djedovi ili ocevi.Daleko od toga da se pono od njih nauci ali u balistici je drugacije.Toliko je toga na trzistu dobroga da je tesko odoljeti i ne probati to sve :D
 Promasio sam lisicu sa 22LR na 15m ispred auta po noci >:(
Kakoč
 Brzopletost i nespretnost ;D
Huntercro ne zamjeri mi jer mozda dodje k tebi ;D ;D ;D

Huntercro:
Došla došla ali nije ošla. Sinoč mi izače jedna na jedno 150 metara i krene od mene. Srce junačko nije dalo mira i probao sam sa 22 lr ali je otišla u kanal, dal je dobila ili ne ne znam. Ali za 10 minuta, sumrak dobrano pao, gledam 8 komada srneče dalekozorom u kukuruzištu di hodaju kad čujem nješta oda po kukuruzu kad vidim ide lijač. Ja lagano zacvrčim ciiik ali ništa on samo nastavi. Nema druge, križ na plečku i zviz. Frrrrrr  ijauuuu preokrene se jednom, drugi put i čujem di lupa po kukuruzištu. Sičem dole pao mrak pogledam ne moš vičet sve je žuto. Ali neka nije daleko. Takvi pogotci su smrtonosni. Metak Sellier bellot standard, 40 graina.
Prije toga na 90 koraka mačka lutalica hvata miševe. Prvi hitac malo ispod, ona skoči u zrak krene nekoliko koraka i malkec se zaustavi. Korekcija i samo noge u zraku, 10 u vrat.     

fazan:
PP ili slične gluposti več 20- tak godina strogo su zabranjene u mom Društvu.Prilikom jutarnjeg postrojavanja kod koga lovnik nače sačmu krupniju od 4,5 mm (Za lisice) može se pozdraviti taj dan sa izlaskom na teren.

SrndaćVlašić:
Bravo..svaka čast

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju