Streljaštvo > Tehnika gađanja

Pad u vatri

<< < (32/46) > >>

Nosler:

--- Citat: Zoran - 24. 02. 2009. 23:04:38 ---ja ili neko pametniji od mene???

za mene je pad u vatri pad u vatri,,,  e sad ja sam imo pad u vatri kad sam puku u slabinu,, i palo u vatri,
ili u prsa s"prjeda,, isto tako,,,
ali u centar plecke je odnjelo,,,, i to nije bio pad u vatri

to je to!

--- Kraj citata ---
Ima nesto u tom Zoka...
Isto tako bude i kod mene...jednom padne kao pokoseno a drugi put nosi sa mjesta nastrela.
U sustini,meni je svejedno.Ako je metak dobro plasiran ja sam zadovoljan! d4

Zoran:

--- Citat: lazar - 24. 02. 2009. 23:08:08 ---mislim da temu moramo da prosirimo, sta je pecka i gdje je sredina  hao

--- Kraj citata ---
pa kako neznaš ?opet ti sve moram nacrtati!
lopatica i ona srjedna u lopatici iza nje dole pa malo vise u desno,, između gdje treba i tamo ,, je pad u vatri,,,!
sam te sad podsjetio???

HS-2000:

--- Citat: valdop - 24. 02. 2009. 22:43:19 ---
--- Citat: HS-2000 - 24. 02. 2009. 22:20:38 ---Pomalo svi izmišljamo o temi pad u vatri,šta to zapravo znači i tko može reći(tj.tko je stručan reći točnu definiciju,formulu,... ŠTO JE PAD U VATRI)
Naime,ne znam kako mnogo veće zemlje i narodi koji imaju dužu tradiciju od nas,karakteriziraju pad u vatri-pad na licu mjesta,nakon 2,3,4..metara ili koraka...
Ipak,mislim da je to danas sve relativno,svi mi moramo težiti savršenstvu, i što boljem i bezbolnijem pogotku..ali mislim da toga danas nema...(to je samo moje mišljenje) teaa

--- Kraj citata ---

stari oprosti ali nisam mogao izdržati da te ne pitam koje su to mnogo veće zemlje i narodi koji imaju dužu tradiciju od nas;??? čega tradiciju, i kakve veze ima veličina zemlje sa padom u vatri, mislim da podcjenjuješ sve nas koji smo stavili bilo kakav komentar na temu pad u vatri, pa zar misliš da u mnogo većim zemljama divljač ne pati kad dobije loš pogodak ili misliš da je tamo savršenstvo od lova, nismo mi lovci od nastanka ove države, lova je bilo od pamtivjeka i biti će ga bez obzira na veličinu zemlje u kojoj lovimo !?     pozdrav

--- Kraj citata ---
Kolega Valdop nisam nikoga mislio uvrijediti ali ovakvih postova ima na kilograme,tone...
Pojedinci brate seru(nek moderator izbriše,ako sam prost) o padu u vatri i mogu tako u nedogled.
Koliko ja znam "topla voda" je davno izmišljena, a mi tu pričamo o doktoratu i pišemo naučne knjige o padu u vatri(opet kažem jel to 1,2.metara ili koraka...)to je stvarno nebitno..
Bitno je da to bude što bolje i jednostavnije i pomogućnosti što bezbolnije,naravno za divljač,bla,bla..mogu sad tako pisati cijelu noć.
Za ono pitanje o drugim narodima,zemljama o lovu možemo drugi put,zar ne... ref d13

Lazar:

--- Citat: Zoran - 24. 02. 2009. 23:11:07 ---
--- Citat: lazar - 24. 02. 2009. 23:08:08 ---mislim da temu moramo da prosirimo, sta je pecka i gdje je sredina  hao

--- Kraj citata ---
pa kako neznaš ?opet ti sve moram nacrtati!
lopatica i ona srjedna u lopatici iza nje dole pa malo vise u desno,, između gdje treba i tamo ,, je pad u vatri,,,!
sam te sad podsjetio???

--- Kraj citata ---
zaboravio sam napomenut da je bitno pogodit obje plecke po sredini, e tu sad dolazi u igru matematika i fizika, lako je kad si u istoj liniji sa divljaci al ako pucas sa vise ceke e tu se pozna majstor

Nosler:
Zoka...bas tako!

HS-2000...slazem se!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju